Siirry sisältöön
Euroopan sosiaalirahasto 2014-2020 logo Vipuvoimaa EU:lta 2014-2020 logo ELY-keskuksen logo

Sales is a King

Kyseessä on kaupankäyntiin liittyvän taloudellisen osaamisen, sosiaalisten taitojen sekä tilanneymmärtämisen valmennushanke.

Toimiala: Yrittäjyys ja liiketoiminta

Projektin kesto: 01.03.2018 – 31.12.2020

Toiminta-alue: Pohjois-Pohjanmaa

Rahoittajat: Euroopan unioni, Euroopan sosiaalirahasto, Elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus

Lisätiedot: Asta Aikkila-Vatanen, 044 7250346, asta.aikkila-vatanen@centria.fi

Projektipäällikkö: Asta Aikkila-Vatanen

Taustaa

Hankkeen taustalla on Centria-ammattikorkeakoulun ja Oulun Yliopiston Kerttu Saalasti Instituutin teettämä Tuotannollisen toiminnan kehittämisen esiselvitys. Selvityksessä yritysten valmennustarpeista keskeisimmäksi nousi myynnin osa-alue. Sama kehittämistarve on noussut esille myös alueen Yrityspalvelujen vuosittain pitämissä kehittämiskeskusteluissa.

Hankkeen rahoittajia ovat Euroopan Sosiaalirahasto ESR ja toteuttajaorganisaatiot. Päätoteuttaja on Nivala-Haapajärven seutu (NIHAK Ry) ja osatoteuttajia ovat Haapaveden-Siikalatvan seudun kuntayhtymä, Raahen kaupunki, Kerttu Saalasti Instituutti sekä Centria-ammattikorkeakoulu. Hanke kestää vuoden 2020 loppuun saakka.

Tavoitteet

Sales is a King –valmennushankkeessa tavoitteena on kaupallisen kokonaisymmärryksen lisääminen yrityksissä, oppilaitoksissa ja yrityskehitysorganisaatioissa.

Kaupankäyntiin liittyvän taloudellisen osaamisen, sosiaalisten taitojen sekä tilanneymmärtämisen valmennushanke toteutetaan yhteistyössä neljän eri seutukunnan alueella. Ilmoittautuminen valmennukseen on parhaillaan käynnissä. Osallistumaan pääsee noin 50 yritystä sekä opettajia Pohjois-Pohjanmaan alueelta. Valmennuksen päävastuu on eri osa-alueiden huippuammattilaisilla ja tukea antavat myös hankkeen toteuttajaorganisaatioiden asiantuntijat.

Valmennushankkeen päätavoitteet osallistujille ovat kaupallisen tietoisuuden lisääminen koko henkilöstön keskuudessa, työntekijöiden henkilökohtaisten myyntitaitojen paraneminen, yhteistyömallien luominen hankkeeseen osallistuvien organisaatioiden kesken sekä edellä mainittujen taitojen ja tietojen jakaminen. Kerttu Saalasti Instituutin projektiasiantuntija seuraa valmennuksen tuloksia ja vie saatua tietoa oppilaitoksiin yhdessä Centrian kouluyhteistyökoordinaattorin kanssa.

Yhteystiedot

Centria-ammattikorkeakoulun projektipäällikkö
Asta Aikkila-Vatanen
044 725 0346
asta.aikkila-vatanen@centria.fi

NIHAK ry:n projektipäällikkö
Timo Liimatainen
044 445 7001
timo.liimatainen@nihak.fi

Yhteistyössä