Siirry sisältöön
Interreg Aurora Co-funded by the European Union logo

X Border Support4Games

Hankkeen tavoitteena on vahvistaa pelialalla toimivien PK-yritysten kilpailukykyä ja lisätä heidän yhteistyötään Pohjanmaan ja Västerbottenin seuduilla.

Toimiala: Digitalisaatio

Projektin kesto: 1.1.2024 – 31.12.2026

Toiminta-alue: Kansainvälinen

Rahoittajat: Interreg Aurora
Lapin liitto

https://www.interregaurora.eu/approved-projects/x-border-support4games/

Projektipäällikkö: Ville Autio

Lapin Liitto logo

Suomen ja Ruotsin peliteollisuudessa riittää menestystarinoita. Menestyneiden yrityksien kasvun taustalla on paljon kokemusta liiketoiminnan kehittämisestä, johtamisesta sekä kansainvälisistä verkostoista. Monet pienet ja keskisuuret yritykset, etenkin maakunnissa kokevat kuitenkin tarvetta tällaiselle ammattiosaamiselle.

X Border Support4Games -hankkeen tehtävänä on vahvistaa Pohjanmaan ja Västerbottenin seuduilla toimivien pelialan PK-yritysten kilpailukykyä ja kehittää niiden innovaatiotaitoja. Tavoitteena on tarjota yrityksille käytännöllistä tietoa sekä konkreettisia työkaluja, joiden avulla he voivat kehittää liiketoimintaansa.

Hankkeen pyrkimyksenä on luoda perusta maarajat ylittävälle pelikiihdyttämölle, jolla varmistetaan pitkäaikainen ja kestävä tukiverkosto pelialan pk-yrityksille. Tällä halutaan tukea myös yritysten yhteistyön laajentumista sekä uusien kansainvälisten markkinoiden löytämistä.

Kohderyhmät

Pelialalla toimintaansa käynnistävät ja jo toimivat pienet ja keskisuuret yritykset Suomessa Pohjanmaalla sekä Ruotsissa Västerbottenin seuduilla.

Yhteistyössä

Yrkeshögskolan Novia ja Creative Crowd AB

Ota yhteyttä

Ville Autio

TKI-asiantuntija