Siirry sisältöön

Ydinosaajat – Suurhankkeiden osaamisverkosto Pohjois-Suomessa

Pohjois-Suomen koulutusverkoston tehtäviä ovat koulutustarjonnan ennakointi Pohjois-Suomessa, osaajien kouluttaminen alueen yritysten ja suurhankkeiden tarpeisiin sekä hanketyö ja yhteiskehittäminen.

Toimiala: Tuotantoteknologia

Toiminta-alue: Lappi / Pohjois-Pohjanmaa

https://www.pohjoinenkoulutus.fi/

Taustaa

Pohjois-Suomen koulutusverkoston tehtävä on tulevaisuuden osaajien varmistaminen toiminta-alueen yritysten ja elinkeinoelämän tarpeisiin. Painopiste on pohjoisen Suomen suurhankkeissa ja verkoston palveluja suunnataan alueen yrityksille yhteistyössä laajan toimijaverkoston kanssa.  Pohjoinenkoulutus.fi-sivusto on suunnattu toiminta-alueen yrityksille, koulutusta lähellä oleville sidosryhmille sekä koulutusverkoston jäsenille.

Koulutusverkossa tehdään yritysten ja oppilaitosten yhteistyötä kaikilla koulutustasoilla tavoitteena seudun uudistumis- ja innovaatiokyky sekä pito-ja vetovoiman vahvistaminen. Toimijaverkostomme on kiinnittynyt alueella laajasti erilaisiin kehittämisverkostoihin. Pystymme vastaamaan kohdistetusti ja yhteistyössä erilaisiin yritysten osaajatarpeisiin.

Koulutusverkoston valmisteleva ryhmä koordinoi toimintaa ja viestintää sekä käynnistää uusia kehittämishankkeita. Koulutusryhmä kehittää koulutusorganisaatioiden välistä ja koulutusasteet ylittävää yhteistyötä.  Tekniikan alan kehittämisryhmä keskittyy koulutuksen aukkopaikkojen tunnistamiseen ja tarjonnan kehittämiseen sekä suurhankkeiden vaatimien osaamistarpeiden tunnistamiseen. 

Yhdessä olemme enemmän eli tarjoamme verkoston kautta monipuoliset ja kattavat koulutuskokonaisuudet. Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt löytyvät verkoston jäsenet-kohdasta. 

Pohjois-Suomen koulutusverkosto

Koulutuskeskus Brahe
Tervahovinkatu 2, 92150 Raahe

Valmisteleva työryhmä
Eveliina Noponen
Puh. 040 663 8815 | eveliina.noponen@brahe.fi

Koulutusryhmä
Sari Alajoki
Puh. 040 135 7163 | sari.alajoki@brahe.fi

Tekniikan alan ryhmä
Leo Aho
Puh. 044 439 4332 | leo.aho@brahe.fi