Siirry sisältöön
Tapahtumat, Tutkimus ja kehitys

Innostu viestinnästä ja rohkaistu viestimään

Vastuulliskoulutuksen päätöstilaisuuden avaavat Kati Keronen ja Sanna Sevänen

24.5.2023 klo 09:00 – 11:00

Centria-ammattikorkeakoulu / Teams

Maksuton

Ilmoittaudu tapahtumaan

Kevään aikana on moni Keski-Pohjanmaan ja Pietarsaaren alueen yritys saanut konkreettista koulutusta vastuullisuudesta, muutosjohtamisesta ja viestinnästä, ja nyt SustainChange -hankkeen koulutus on kevään ryhmän osalta kaartamassa päätökseen. Todistusten jakotilaisuus järjestetään Centrian Kokkolan kampuksella 24.5.2023 klo 9-11. Tilaisuuden aluksi Valoria Oy:n Kati Keronen ja Sanna Sevänen pitävät esityksen aiheella innostu viestinnästä ja rohkaistu viestimään. Ajatuksena on vielä kerran tuoda osallistujille ideoita ja innostusta siihen, kuinka viestiä vastuullisuudesta eri kohderyhmät ja kanavat huomioiden. Luennon lopuksi yleisö pääsee antamaan vastuullisuuslupauksensa.

Heti koulutuksen alkaessa kevään ryhmään osallistuneet yrittäjät ja yrityksissä työskentelevät vastuuhenkilöt ilmoittivat tulleensa koulutukseen saadakseen lisää tietoa ja osaamista vastuullisuudesta viestimiseen. Siksi halusimme vielä näin koulutuksen loppuunkin tarjota huippuasiantuntijoiden katsauksen aiheeseen”, kertoo projektipäällikkö Mira Valkjärvi.

Luento on maksuton ja avoin kaikille asiasta kiinnostuneille. Myös etänä voi osallistua päätöstilaisuuteen. Ilmoittaudu ylläolevan linkin kautta!

Seuraava koulutusryhmä käynnistyy 30.8.2023. Jos vastuullisuusasiat ja vihreä siirtymä kiinnostavat, niin ilmoittaudu rohkeasti mukaan yrityksen koosta riippumatta!

Lisätietoja koulutuksesta: SustainChange – Vastuullisuuden johtaminen ja viestintä pk-yrityksissä – Centria

Mira Valkjärvi

TKI-asiantuntija