Siirry sisältöön
Ajankohtaista opiskelijoille

IT-harjoittelupaikkoja tarjolla Centrian IT-palveluissa

Centria-ammattikorkeakoulun IT-palvelut hakee palvelukseensa kesätyöntekijöitä ajalle 1.6.2023 – 31.8.2023.

Haemme ensisijaisesti kahta Centrian omaa opiskelijaa, joilla on tarve saada työharjoitteluopintopisteitä. Kaikki vuosikurssit voivat hakea paikkaa. Tämä harjoittelu luetaan ammattiharjoitteluksi IT-alan opiskelijoille.

Hakukriteerejä ovat:

Työtehtäviin kuuluvat mm. Helpdeskin yleiset tukitehtävät ja luokkien korjaus- sekä remontointityöt. Helpdeskin tehtäviin kuuluu tietokoneiden asennus ja huolto, sekä henkilökunnan ja opiskelijoiden ongelmanratkaisutehtävät. Työ on pääasiallisesti Kokkolassa, mutta työtehtäviä saattaa olla satunnaisesti myös Pietarsaaressa ja Ylivieskassa. Ajokortti luetaan hakijalle eduksi. Koulutamme valitut henkilöt työtehtäviin.

Työaika sovitaan tapauskohtaisesti. Yleisimmin 7h 15m päivässä, 5 päivää viikossa maanantaista perjantaihin. Työaika ei sisällä ruokatuntia. Hakijalle luetaan eduksi mahdollisuus jatkaa kesän jälkeen työskentelyä tuntiperustaisesti syksyn ja kevään aikana. Tästä työskentelystä sovitaan erikseen.

Palkkaus on ammattikorkeakoulun harjoittelijapalkkauskäytännön mukainen, joka riippuu hakijan suoritetusta ammattikorkeakoulututkinnon opintopistemäärästä.

Hakijoiden tulee lähettää CV ja vapaamuotoinen hakemuskirje sähköpostilla osoitteeseen petri.rautiainen@centria.fi 22.5.2021 mennessä. Sähköpostin otsikoksi tulee merkata ”Työhakemus Helpdesk”. Hakemuksessa täytyy käydä ilmi hakijan nykyinen opintopistemäärä, harjoittelupisteiden määrä, vuosikurssi ja koulutusohjelma. Ilmoita myös toivomuksesi työtunneista ja että pystytkö työskentelemään syksyllä ja keväällä. Kutsumme osan hakijoista haastatteluun ja tiedotamme kaikkia hakijoita valinnasta viimeistään 26.5.2021.