Siirry sisältöön
Tapahtumat, Tutkimus ja kehitys

Kannattavuutta muuttuvilla markkinoilla kiertotalouden mukaisten ratkaisujen avulla

Tämän DeCiDe-hankkeen järjestämän iltapäivän aikana osallistujat saavat asiantuntijoilta tietoiskun uusien, kiertotalouden mukaisten markkinoiden suuntauksista, materiaalien ekosysteemeistä sekä niistä tukimahdollisuuksista jotka ovat tarjolla vihreään siirtymään panostaville yrityksille. Tapahtuma on maksuton, kaksikielinen ja suunnattu Pietarsaaren seudun yrityksille.

28.9.2022 klo 14:00 – 16:00

Rotunda, Campus Allegro, Pietarsaari

Maksuton

Ilmoittaudu tapahtumaan

80% tuotteen ympäristövaikutuksesta on jo määritelty suunnitteluvaiheessa, jonka takia kiertotalousperusteinen muotoilu ja suunnittelu ovat keskeinen aihe tämän päivän muuttuvassa markkinatilanteessa. Suunnitteluvaiheessa käytetty aika materiaalien valintaan, huollon ja korjauksen mahdollisuuksiin ja elinkaaren pidentämiseen tuovat yritykselle valtavasti hyötyä.

Hanke ”Developing Circular Design” tulee olemaan Pietarsaaren alueen tuotantoyrityksille resurssi kiertotaloussiirtymässä ja tukee Pietarsaaren alueen monipuolisia yrityksiä siirtymässä ja innovaatioiden synnyssä. Hankeen toteuttajina ovat Pietarsaaren seudun Kehittämisyhtiö Concordia Oy, Centria-ammattikorkeakoulu ja Yrkeshögskolan Novia

Tämän iltapäivän aikana asiantuntijat tutustuttavat meidät niin kiertotalouteen, materiaali-innovaatioihin ja muuttuvaan lainsäädäntöön kuin myös paikallisiin tukipalveluihin sekä hankkeen osaamisalueisiin ja siinä työskenteleviin asiantuntijoihin.

Voit osallistua tapahtumaan paikan päällä Pietarsaaressa tai etänä Zoomissa!

Lisätietoja tapahtumasta:

Mira Valkjärvi

TKI-asiantuntija