Siirry sisältöön
Tapahtumat

Keski-Pohjanmaan korkeakouluviikko

Korkeakouluviikolla toisen asteen opiskelijat voivat suorittaa opintoja Centrian opintotarjonnasta. Pääset kokeilemaan korkeakouluopiskelua käytännössä tutustumiskurssien kautta ja tutustumaan Centrian tiloihin.

Opiskelijoita työskentelee ryhmätyötilassa

15.4.2024 – 19.4.2024

Centria-ammattikorkeakoulu

Ilmoittaudu tapahtumaan

Ilmoittautuminen ja opintojen suorittaminen

Tutustumiskurssit ovat maksuttomia. Opintojaksoille ilmoittaudutaan täyttämällä ilmoittautumislomake. Opiskelija merkitsee ilmoittautumislomakkeelle oman nimensä ja sähköpostinsa, oppilaitoksensa nimen sekä päivät, jolloin osallistuu ohjelmaan kampuksella. Ilmoittaudu mukaan tästä! Ilmoittautuminen on avoinna 11.4. asti.

Opintojaksot toteutetaan verkko-opintoina ja opiskelu tapahtuu digitaalisessa Itslearning-oppimisympäristössä. Opiskelijoille toimitetaan sähköpostiin ohjeet Itslearning-tunnusten aktivointiin ja oppimisympäristöön kirjautumiseen. Kurssia ei tarvitse saada korkeakouluviikon aikana tehtyä valmiiksi, mutta viikon aikana opiskelijoilla on mahdollisuus tehdä opintoja kampuksella. Kurssin suoritettuaan opintosuoritusotteen voi pyytää osoitteesta avoinamk@centria.fi. Opinnot voidaan myöhemmin hyväksilukea tutkinto-opintoihin Centriassa.

Ohjelma

Ovet ovat avoinna ma-to klo 9-14 ja perjantaina klo 9-13. Maanantaina esittelemme korkeakouluviikon ohjelmaa, korkeakouluopiskelua ja opiskelijat pääsevät tapaamaan Centrian opiskelijoita. Opiskelijoille on varattu oma tila tutustumiskurssien opiskelua varten, joten ota läppäri mukaan ja suuntaa kampukselle kurkistamaan korkeakouluopiskeluun!

Sivua päivitetään.

Lisätietoja

Yhteystiedot: avoinamk@centria.fi.