Siirry sisältöön
Uutiset

Kevään ensimmäinen yhteishaku alkaa – haussa englanninkieliset AMK-koulutukset

Kevään 2024 ensimmäinen yhteishaku alkaa keskiviikkona 3. tammikuuta 2024. Tammikuun haussa opiskelupaikka on tarjolla englanninkielisiin koulutuksiin ja maaliskuussa alkavassa toisessa yhteishaussa suomenkielisiin koulutuksiin. Hakea voi molemmissa yhteishauissa ja näin moninkertaistaa mahdollisuutensa saada opiskelupaikka.

Miesopiskelija kuvattuna vinyylilevyillä vuorattu seinä takanaan. Opiskelija katsoo kameraan päättäväisellä ilmeellä.

– Tarjoamme aidosti kansainvälisen opiskeluympäristön, sillä Centrian opiskelijoista noin 20 % on kansainvälisiä opiskelijoita. Kielitaidon lisäksi karttuu myös kansainvälisyysosaaminen, mikä auttaa erottumaan työmarkkinoilla. Meillä Centriassa opiskelijalla on mahdollisuus kokea maailma pienoiskoossa jo omalla kampuksella. Lisäksi mahdollisuudet lähteä vaihto-opiskelijaksi ovat tarjolla noin 130 partneriyliopistossa yli 40 maassa, kertoo opintoasiainpäällikkö Kirsi Vuotila.

Koulutuksiin haetaan 3.–17.1.2024 osoitteessa Opintopolku.fi. Haku päättyy viimeisenä hakupäivänä klo 15.00. Hakulomakkeella haetaan korkeintaan kuuteen eri koulutukseen, eikä kohteiden hakujärjestyksellä ole väliä. Hakijalle tarjotaan niitä opiskelupaikkoja, joihin hänen valintamenestyksensä riittää.

Centrian ensimmäisen yhteishaun liiketalouden, tekniikan ja hoitotyön alan hakukohteet löytyvät lisätietoineen sivuiltamme.

Opinnot alkavat syksyllä 2024.

Lisätietoja hakemisesta

Centria Admissions Services, p. +358 40 808 6604 admissions@centria.fi
Centria Hakijapalvelut, p +358 44 725 0081 hakijapalvelut@centria.fi