Siirry sisältöön
Uutiset

Centriassa voi kokea maailman pienoiskoossa – kevään ensimmäisessä yhteishaussa haetaan englanninkielisiin koulutuksiin

Kevään 2023 ensimmäinen yhteishaku alkaa keskiviikkona 4. tammikuuta 2023.

Tammikuun haussa opiskelupaikka on tarjolla englanninkielisiin koulutuksiin ja maaliskuussa alkavassa toisessa yhteishaussa suomenkielisiin koulutuksiin. Hakea voi molemmissa yhteishauissa ja näin moninkertaistaa mahdollisuutensa saada opiskelupaikka. 

− Suomi kansainvälistyy ja jo siksi opiskelu kansainvälisessä ympäristössä kannattaa. Kielitaidon lisäksi karttuu myös kansainvälisyysosaaminen, mikä auttaa erottumaan nykyajan työmarkkinoilla. Meillä Centriassa opiskelijalla on mahdollisuus kokea maailma pienoiskoossa jo omalla kampuksella, ja lisäksi mahdollisuudet lähteä vaihto-opiskelijaksi ovat tarjolla 40 maassa, kertoo opintoasiainpäällikkö Kirsi Vuotila.

Ensimmäisen yhteishaun liiketalouden, tekniikan ja hoitotyön hakukohteet löytyvät lisätietoineen nettisivuiltamme: centria.fi/hae.

Koulutuksiin haetaan kevään ensimmäisessä yhteishaussa 4.–18.1.2023 osoitteessa Opintopolku.fi. Haku päättyy viimeisenä hakupäivänä klo 15.00. Hakulomakkeella haetaan korkeintaan kuuteen eri koulutukseen, jossa kohteiden hakujärjestyksellä ei ole väliä. Hakijalle tarjotaan niitä opiskelupaikkoja, joihin hänen valintamenestyksensä riittää.

Opinnot alkavat syksyllä 2023.

Lisätietoja

Kirsi Vuotila

Opintoasiainpäällikkö


Centrian hakijapalvelut
p. 040 808 6604
admissions@centria.fi