Siirry sisältöön
Uutiset

Kevään toinen yhteishaku käynnistyy keskiviikkona – Centriassa haettavana kaksi uutta koulutusta

Korkeakoulujen kevään toinen yhteishaku käynnistyy keskiviikkona 15.3. jatkuen 30.3. saakka. Kevään toisessa yhteishaussa haetaan korkeakoulujen suomenkielisiin koulutuksiin.

Opiskelija Julia nojaa puunrunkoon puistossa

Centria-ammattikorkeakoulussa on haettavana sekä ammattikorkeakoulututkintoon että ylempään ammattikorkeakoulututkintoon johtavia koulutuksia viidellä alalla: tekniikan alan, liiketalouden alan, sosiaali- ja terveysalan sekä yhteisöpedagogin ja musiikkipedagogin koulutukset.

Uusina koulutuksina Centriassa on tarjolla ylempään ammattikorkeakouluun johtavat kasvatustyön johtamisen sekä modernin kulttuurituotannon koulutukset.

Hakeminen tapahtuu Opintopolku.fi-palvelussa, jossa hakija voi valita kuusi eri hakukohdetta. Hakijalle tarjotaan sitä opiskelupaikkaa, jonka on sijoittanut hakulomakkeella korkeimmalle sijalle ja johon valintamenestys riittää. Hakulomakkeella valitaan myös aika ja paikka mahdollisen AMK-valintakokeen suorittamiselle. AMK-valintakoe on ammattikorkeakoulujen yhteinen digitaalinen valintakoe, joka järjestetään 29.5.–2.6.2023 välisenä aikana ammattikorkeakoulujen kampuksilla.   

Centriassa tarjolla oleviin koulutuksiin, opiskelijatarinoihin sekä Centriaan opiskelupaikkana voi tutustua nettisivuilla sekä somekanavissa, joissa tunnisteina toimivat @centriaamk ja #centriaamk. 

Koulutuksiin haetaan kevään toisessa yhteishaussa 15.3.–30.3.2023 osoitteessa Opintopolku.fi. Haku päättyy viimeisenä hakupäivänä klo 15.00.

Lisätietoja hakemisesta

Centrian hakijapalvelut
hakijapalvelut@centria.fi
p. 044 725 0081

Lisätietoja valintatavoista ja valintakokeesta osoitteessa ammattikorkeakouluun.fi.

Kirsi Vuotila

Opintoasiainpäällikkö