Siirry sisältöön
Uutiset

Lisähaku musiikin koulutukseen käynnistyy maanantaina 11.7.

Vielä ehdit aloittaa musiikkipedagogiopinnot ensi syksynä! Hakuaika musiikin koulutukseen on 11.–24.7.2022.

Centrian syksyllä alkavaan musiikkipedagogin (AMK) koulutukseen on mahdollisuus hakea heinäkuussa. Hakuaika koulutukseen järjestetään 11.–24.7.

Musiikkipedaogiopinnoissa opetusta on kolmessa genressä. Opiskelijamme voivat valita klassisen musiikin, rytmimusiikin tai kansanmusiikin opinnot. Hakuvaiheessa on myös ilmoitettava, hakeutuuko musiikin ohjaajan vai instrumenttipedagogin suuntautumisvaihtoehtoon.

Musiikkipedagogiopintojen aikana opiskellaan laajasti musiikin teoriaa, rytmiikkaa ja harmoniaa sekä musiikin sovitusta ja soitinnusta. Opintoihin sisältyy opiskelijan valitseman instrumentin opintoja sekä yhteismusisointia. Opiskelijamme pääsevät myös osallistumaan mielenkiintoisiin produktioihin, konsertteihin ja muihin tapahtumiin, joista saa arvokasta esiintymiskokemusta. Opintoihin sisältyy myös 60 opintopisteen laajuiset pedagogiset opinnot, jotka antavat musiikin opettajan pätevyyden. Lisäksi opintoihin kuuluu opetusharjoittelua, jossa opiskelijamme pääsevät käytännön tasolla ohjaamaan oppilaita.

Lue lisää musiikin koulutuksesta ja hae mukaan!

Lisätietoja

Musiikin koulutusalapäällikkö Annika Mylläri
annika.myllari@centria.fi
p. 040 635 1040

Centrian hakijapalvelut
hakijapalvelut@centria.fi
p. 044 725 0081