Siirry sisältöön
Uutiset

Opetus- ja kulttuuriministeriö vierailulla Centriassa

Opetus- ja kulttuuriministeriö järjestää kaikille korkeakouluille sopimuskauden välitarkastelun syksyn 2022 aikana. Centria-ammattikorkeakoulun vierailun ajankohta oli tiistaina 1.11.2022.


Välitarkastelun tiimoilta Centriassa vierailivat opetus- ja kulttuuriministeriöstä korkeakoulu- ja tiedepolitiikan osaston ylijohtaja Atte Jääskeläinen, johtaja Jonna Korhonen, opetusneuvos Ulla Mäkeläinen ja opetusneuvos Paavo-Petri Ahonen.

Vieraat vastaanotti rehtori, toimitusjohtaja Kari Ristimäki, opetusjohtaja Jennie Elfving, TKI-johtaja Marko Forsell, kansainvälisista asioista vastaava johtaja Francesca Cucinotta sekä ammattikorkeakoulun hallituksen puheenjohtajisto hallituksen puheenjohtajan Stina Mattilan johdolla.

Opetus- ja kulttuuriministeriön edustajat tapasivat käynnillään myös henkilöstöä ja opiskelijoita vapaamuotoisessa yhteisessä tapaamisessa. Ilahduttavan aktiivisessa vuoropuhelussa nostettiin esille esimerkiksi opiskelijoiden tukimuodot ja niiden sekä erityisopetuksen kasvava tarve, etä- ja päiväopetuksen välillä tasapainottelun haasteet sekä kansainvälisten opiskelijoiden työllistyminen alueella.

Kiitämme opetus- ja kulttuuriministeriötä vierailusta!