Siirry sisältöön
Ajankohtaista opiskelijoille

Opiskele syksyllä CampusOnlinessa

Kiinnostavatko opintojaksot, joita omassa ammattikorkeakoulussasi ei juuri nyt ole tarjolla? Käy kurkkaamassa mitä CampusOnlinessa on jo nyt tarjolla syksylle 2023. Ilmoittautumiset alkavat opintojaksokohtaisesti toukokuun tai elokuun aikana.

CampusOnlinen syksyn 2023 ensimmäiset opintojaksot on jo julkaistu portaalissa ja valikoima täydentyy touko-kesäkuun aikana. Syksyn toinen kattaus julkaistaan elokuun aikana. Ilmoittautumisajankohta vaihtelee opintojaksokohtaisesti ja löydät tarkemmat ajankohdat kunkin opintojakson tiedoista. Centrian Averkolla kierros käynnistyy 27.9.23 ja centrialaisten ilmoittautuminen 7.8.23. Muilla opiskelijoilla Averkon kursseille ilmoittautuminen alkaa 14.8.23.

Huom! Ennen kuin ilmoittaudut opintojaksolle, keskustele asiasta opettajatutorisi tai opinto-ohjaajan kanssa. Näin varmistat opintojaksojen sopivuuden tutkintoosi. 

CampusOnlinesta löydät yli 20 ammattikorkeakoulun verkko-opintojaksot ympäri vuoden. Tarjolla on eri laajuisia opintojaksoja eri aloilta. Voit ilmoittautua näille opintojaksoille maksuttomasti ja sisällyttää ne omaan tutkintoosi. Kaikki tarjolla olevat opintojaksot ovat 100-prosenttisesti verkossa suoritettavia.