Siirry sisältöön
Tapahtumat

Ihmislähtöisen liiketoiminnan kehittämisen strategiapäivä

Kutsumme mukaan erityisesti yrittäjiä, sekä asiakastyön ja myynnin parissa toimivia tiimejä strategiapäivään! Pääsemme vierailemaan puolustusvoimien ampuma- ja harjoitusalueella Vattajanniemessä.

29.11.2023 klo 08:00 – 16:00

Vattajanniemi, Lohtaja

Ilmainen

Ilmoittaudu tapahtumaan

Tauotamme päivää pienillä hyvänolon teoilla; tavoitteemme on aikaansaava, mutta samalla virkistävä ja energisoiva tilaisuus kaikille osallistujille.  Lähitulevaisuuden marssijärjestyksen lisäksi käteen jää elämyksellinen kokemus! Varustaudu lämminhenkiseen päivään rennolla asenteella ja mukavilla marraskuun säähän sopivilla pukineilla.

Inspiraatiota ja innostusta meihin puhaltaa asiakaskokemuksen, palvelumuotoilun ja liiketoiminnan kehittämisen asiantuntija Harri Matias Nieminen. Harrin monipuolinen kokemus pohjautuu vankkaan urapolkuun; hän on toiminut mm. johtavana palvelumuotoilijana, organisaation rakentajana ja asiakaskokemuksen kehittäjänä OP:lla, K-ryhmässä ja Holiday Clubilla, sekä palvelumuotoilujohtajana pohjoismaisessa design-toimisto Kuudennessa. Tällä hetkellä Harri vastaa laadukkaan asiakaskokemuksen kehittämisestä ja palvelumuotoilusta Stockmannilla. Harrilla on myös osaamisalansa kansainvälistä työkokemusta.

Järjestämme bussikuljetuksen Kokkolasta, lähtö klo 8.00 ja takaisin Kokkolassa olemme klo 16.00. Päivän aikana ravitsemuksestamme huolehtii Kokkolan Sotilaskotiyhdistys.

Strategiapäivä on maksuton tilaisuus, mutta vaatii ilmoittautumisen.

Ilmoittautuminen

Lisätietoja

Johanna Hautamäki

TKI-asiantuntija