Siirry sisältöön
Ajankohtaista opiskelijoille, Tapahtumat

Tervatynnyri-pitchauskilpailu

Centrian ja yhteistyötahojen Tervatynnyri-pitchauskilpailu herättelee jälleen yrittäjiä, opiskelijoita ja muita innokkaita ideoimaan syksyllä 2023. Kilpailun ideana on rohkaista yrittäjyyteen sekä auttaa uusia tuotteita ja palveluita markkinoille.

1.10.2023 klo 00:00 – 31.10.2023 klo 23:59

Ilmoittaudu tapahtumaan

Tervatynnyri pitchauskilpailu Ilmoittautuminen lokakuun ajan, finaali 28.11.2023

Innovoi, pitchaa ja voita!

Kilpailuun osallistutaan Tervatynnyrin verkkosivuilla, jossa kerrotaan omasta bisnesideasta vastaamalla kysymyksiin. Ideoida voi nyt, osallistuminen aukeaa 1.10. ja finaali pitchauspuheineen pidetään 28.11.2023 Centrian Talonpojankadun kampuksella Kokkolassa. Finaaliin valitaan neljä loppukilpailijaa, jotka pääsevät pitchaamaan ideaansa muun muassa sijoittajista koostuvalle tuomaristolle. Pitchauskilpailun parhaaksi valittu idea voittaa 5000 euroa, lisäksi paras opiskelijan idea palkitaan 1000 eurolla. Finaali on yleisölle avoin tilaisuus.

Maakunnan eri toimijat ovat tiiviisti mukana tapahtuman järjestämisessä ja tukemisessa. Järjestäjinä ovat Centria Ammattikorkeakoulu, Kokkolanseudun Kehitys Oy KOSEK, Viexpo, Kaustisen Seutukunta ja YritysKannus Oy. Lisäksi kilpailun sponsoreina on keskipohjalaisia yrityksiä.

Tänä syksynä on myös ensimmäistä kertaa mahdollisuus ennen kilpailua osallistua Centrian koulutukseen, jossa käsitellään liikeidean kehittämistä ja sen markkinointia. Koulutukseen voi osallistua kuka tahansa.

Kilpailuun osallistuminen ja lisätietoja osoitteessa: www.tervatynnyri.fi

Lisätietoja

Janette Korpi

TKI-asiantuntija