Siirry sisältöön
Tapahtumat

Tulevaisuusaamu

Mitä palvelumuotoilu on ja miten sitä voidaan käyttää yrityksen kehittämismenetelmänä? Tulevaisuusaamu on oivallinen tietopaketti palvelumuotoilusta kiinnostuneille.

16.11.2022 klo 09:00 – 10:30

Zoom

Vapaa pääsy

Ilmoittaudu tapahtumaan

Olemme kaikki huomanneet elävämme täysin uudenlaisissa ympäristöissä ja nopeasti muuttuvissa työelämän tarpeissa. Tällaista ympäristöä voi luonnehtia alueena, jossa äkkinäinen ja jatkuva muutos edustaa uutta nykytilaa. Tulevaisuuden menestyjä näyttäytyykin muutoskykyisenä ja uusia toivottuja tulevaisuuksia luovana aktiivisena toimijana. Alati muuttuva ympäristö vaatii aivan uudenlaista ymmärrystä huomisesta. Tarvitaan kykyä soveltaa monenlaista tietoa ja kokemusta toivotun tulevaisuuden luomiseen. Palvelumuotoilun avulla voidaan tehdä matka toivottuun tulevaisuuteen harkiten ja hyödyntää yhteiskehittämällä monisuuntaisia kokemuksia ja skenaarioita tavoitteellisesti.

Syksyn toinen Tulevaisuusaamu tuo meidät yhteiskehittämisen äärelle palvelumuotoilun menetelmiin tutustuen. Tarjoilla on oivallinen tietopaketti palvelumuotoilusta kiinnostuneille asiantuntijoille, jotka tarvitsevat työhönsä uusia menetelmiä työelämän kehittämiseksi.

Maksuttomassa verkkotilaisuudessa palvelumuotoilun asiantuntijat Johanna Säynäjäkangas ja Sofia Forsberg Qaswua Design & Development Oy:stä tutustuttavat sinut palvelumuotoiluun, sen menetelmiin ja käytännön toimenpiteisiin.

Lisäksi kuullaan terveiset StarJump Oy:n Esa Irriltä palvelumuotoilun käytöstä yrityksen liiketoiminnan kehittämisessä. Esan kanssa keskustelemassa ovat Centria-ammattikorkeakoulun palvelumuotoilunpajojen vetäjät Marika Hautala ja Tuomas Paananen.

Tulevaisuusaamu on kaikille avoin, maksuton verkkotilaisuus asiantuntijatyötä tekeville erityisesti Keski-Pohjanmaan, Päijät-Hämeen ja Uudenmaan toimintansa kehittämisestä ja uusista toimintatavoista kiinnostuneille.