Siirry sisältöön
Tapahtumat, Tutkimus ja kehitys

Verkkokaupan mahdollisuudet ja tulevaisuuden yrittäjyys

23.8.2023 klo 12:00 – 15:00

Webinaari

Maksuton

Ilmoittaudu tapahtumaan

Verkkokaupan mahdollisuudet ja tulevaisuuden yrittäjyys.

PK-yrityksille suunnattu webinaari

Mitä toimivan ja kannattavan verkkokaupan perustamiseen vaaditaan, sekä työkaluja yrityksen digitalisaation ja työyhteisön monimuotoisuuden kehittämiseen.

Tiivis ja käytännönläheinen tehopaketti verkkokauppaa aloittaville ja sitä suunnitteleville PK-yrityksille. Puhujana Maarit Fellman, joka on toiminut verkkokauppiaana yli 12 vuoden ajan ja yrittäjien kouluttajana vuodesta 2005 lähtien.

“Maarit Fellman on selkeäsanainen ja käytännönläheinen kouluttaja, joka puhuu pienyrittäjän kanssa samaa kieltä. Maarit ymmärtää pienyrittäjän resurssit, sekä markkinoinnissa että verkkokaupassa, ja sen vuoksi osaa esitellä pk-yrittäjien ulottuvilla olevia työkaluja, ideoita ja vinkkejä.” (Intoo)

Digiprojektin tiekartta ja tuoton arviointilaskuri helpottavat digitalisaatioprojektien, kuten verkkokaupan suunnittelemista ja eri ratkaisujen käyttöönottamista yrityksissä. Projektipäällikkö Leni Forsberg Centria-ammattikorkeakoulusta esittelee lyhyesti Digi2B – Digitalisaatio bisnesajurina-hankkeessa kehitettyä yrityksille suunnattua Bisnesajuri.fi -verkkosivua.

Kaikkien yritysten tulisi tänä päivänä huomioida monimuotoisuuden ja inklusiivisuuden merkitys työyhteisössä, sekä pyrkiä omalta osaltaan edistämään sen toteutumista. Inkluusiolla on suuri merkitys myös osaavan työvoiman löytämisessä. DUDE-hankkeen projektipäällikkö Leena Toivanen Centria-ammattikorkeakoulusta kertoo yrityksille lyhyesti monimuotoisuudesta, sekä siitä, kuinka yritykset voivat tavoittaa Centrian opiskelijoita ja tarjota pieniä projekteja opiskelijoiden tehtäväksi. Opiskelijat voivat tukea yrityksiä esimerkiksi pienten digitalisaatioprojektien toteuttamisessa.

Yrittäjyyden, maahanmuuttokysymysten sekä diversiteetin ja inkluusion asiantuntija Aicha Manai, kertoo yrittämisen tulevaisuuden näkymistä, sekä monimuotoisuuden, yhdenvertaisuuden ja inklusiivisuuden edistämisestä työelämässä. Hän avaa nuorten yrittäjyyspolkuja sekä kertoo representaation ja inklusiivisen markkinoinnin merkityksestä yrityksille.

“Aicha on taustaltaan ekonomi, yritysneuvoja ja työelämävalmentaja. Hän työskenteli pitkään PK-yrittäjien parissa Suomen Yrittäjillä ja toimii nykyään Startup Refugeesin toimitusjohtajana. Aicha on vetänyt lukuisia projekteja, joiden avulla on lisätty vähemmistöjen representaatiota yrityskentällä, vahvistettu nuorten työelämätaitoja, valmennettu PK-yrittäjistä kasvuhakuisempia ja syvennetty organisaatioiden ymmärrystä diversiteetin tärkeydestä.” (Speakers Forum)

Ilmoittaudu viimeistään MA 21.8.2023.

Ilmoittaudu webinaariin oheisen lomakkeen kautta, niin saat osallistumislinkin sähköpostiisi. Muistathan merkitä ajankohdan kalenteriisi. Webinaari on osallistujille maksuton.

Webinaarin järjestävät EAKR:n ja Keskipohjanmaan liiton rahoittama Digi2B – Digitalisaatio bisnesajurina-hanke ja ESR:n ja ELY:n rahoittama DUDE – Do Unlimited, extenD compEtence-hanke.