Siirry sisältöön
Tapahtumat, Tutkimus ja kehitys

Yrittäjyyttä ja teknologiaa

Avoin tapahtuma alueen pk-yrityksille, organisaatioille, opiskelijoille sekä aiheesta kiinnostuneille.

5.4.2023 klo 11:30 – 16:00

Talonpojankatu 2, Kokkola

Lämpimästi tervetuloa kuulemaan ajankohtaisia teemoja yhteiskunnallisesta yrittäjyydestä, tiedolla johtamisesta sekä digitalisaation hyödyistä pk-yrityksille ja sen työkaluista vähähiiliseen teollisuuteen. Ohjelma pitää sisällään asiantuntijapuheita sekä lennokkaan paneelikeskustelun. Kahvitarjoilun äärellä on mahdollisuus verkostoitumiseen tapahtumassa.

Tapahtuman puhujina toimivat digitalisti, muutosjohtaja sekä ydinfyysikko Kristiina Tiilas sekä Yhteiskunnallisten yritysten liitto ARVO ry:n toimitusjohtaja Susanna Kallama.

Kristiina Tiilas on koulutukseltaan fysiikan DI, ydinenergiatekniikan tohtori, hänellä on myös kansainvälisen bisneksen MBA ja tekoälykoulutus taustaa. Viime vuosina Kristiina on keskittynyt organisaatioiden suurien muutosten aktivointiin, suunnitteluun ja johtamiseen.

ARVO koordinoi Yhteiskunnallisten yritysten osaamiskeskusta, joka tarjoaa palveluja kaikille yhteiskunnallista yritystoimintaa harjoittaville tai käynnistäville yrittäjille ja yhteisöille yritysmuodosta ja toimialasta riippumatta.

Ilmoittaudu tapahtumaan viimeistään 31.3.

11:30 Avauspuhe

11:45 Digi2B – Digitalisaatio bisnesajurina

  • Digiprojektin tiekartta auttaa pk-yrityksiä omien digiprojektien suunnittelussa ja toteuttamisessa. Projektipäällikkö Leni Forsberg. Digi2B-hanke.
  • Ennaltaehkäisevää elintapasairauksien hoitoa digitaalisesti. Teija Vörlin, DiabetesSara Oy.

12:05 Yhteiskunnallinen yrittäjyys – mitä se on ja miltä se näyttää Suomessa, toimitusjohtaja Susanna Kallama, ARVO ry

12:50 Kahvia

13:10 Biline 2.0 – Tilanne tietoisuuden peruspilarit teollisuudessa

  • Tilannetietoisuuden perusteet teollisuudessa. Kokemuksia ja käytännön sovellutuksia. Puhujana projektipäällikkö Heikki Kaakinen.

13:30 Majakka – Digitalisaation työkalupakista eväät vähähiiliseen teollisuuteen

13:50 Teemapuheenvuoro tiedolla johtamisesta, Kristiina Tiilas

14:50 Paneelikeskustelu

  • Teknologian mahdollisuudet ja haasteet erilaisissa työympäristöissä. Mukana ovat Joonas Jukkola (Jukkola Systems Oy), Hanne Haapakoski (Piiri Kit Oy), Pertti Salo (SK Protect Oy) sekä Satu Tuomala, Paccas Oy.

15:35 Loppupuhe

16:00 Tapahtuma päättyy

Lisätietoja

Heikki Kaakinen

TKI-päällikkö