Siirry sisältöön
Ajankohtaista opiskelijoille

YTHS:n opiskelijoiden suunterveyden palvelut Plusterveys Kokkolasta 1.11. alkaen

Centrian Kokkolan kampuksen ja yliopistokeskus Chydeniuksen opiskelijoiden YTHS:n suunterveyden palvelut siirtyvät uuteen osoitteeseen Kokkolassa.

Plusterveys Kokkolan palvelupiste osoitteessa Rantakatu 16 palvelee kampusten opiskelijoita 1.11.2023 alkaen. Yhteydenotto YTHS:n palveluihin säilyy ennallaan: opiskelija ottaa yhteyttä YTHS:ään valtakunnallisen Self-verkkopalvelun tai puhelinpalvelun avulla.

Yleis- ja mielenterveyden palvelut jatkuvat entisellään YTHS:n omassa palvelupisteessä, osoitteessa Talonpojankatu 2 B. Muutos koskee noin 3000:a oppilaitosten opiskelijaa.

Suunterveyden palvelut ovat lokakuun 2023 loppuun asti Oral Kokkolassa. Oral Kokkola hoitaa loppuun keskeneräiset hoitojaksot.

Vaihdos on osa YTHS:n valtakunnallista muutosta, jossa pyritään huolehtimaan palvelujen tasalaatuisesta saatavuudesta ja tarkoituksenmukaisesta tuotannosta kaikissa 44 palvelupisteessä. YTHS on seurannut nykyisen palveluverkon toimivuutta kahden vuoden ajan sen jälkeen, kun sen toiminta laajeni kaksinkertaiseksi.