Siirry sisältöön
Tutkimus ja kehitys

Centrian asiantuntijoilta apua yrityksen kehittämiseen helposti ja edullisesti yritysten kehittämispalveluiden kautta

Centria kuuluu ELYn yritysten kehittämispalveluiden asiantuntijoihin, jotka palvelevat asiakkaita valtakunnallisesti asiantuntijan sijainnista riippumatta.

Tarvitsetko apua yrityksen tuottavuuden kehittämiseen tai kaipaatko suunnitelmallisuutta digitaalisten ratkaisujen hyödyntämiseksi liiketoiminnassa?  Yritysten kehittämispalvelut sopivat pk-yrityksille, jotka haluavat kehittää liiketoimintaansa, tehostaa ja uudistua. Palvelussa asiantuntijamme ovat yhdessä kehittämässä yrityksen toimintaa digitaalisten ratkaisujen hyödyntämisen ja tuottavuuden parantamisen näkökulmasta. Käytössä on Centrian koko henkilöstön osaaminen palvelun vastuuasiantuntijoiden luotsaamana. Konsultoinnin kesto on yleensä 2 –5 päivää kerrallaan ja se maksaa yritykselle 325 euroa + alv/päivä. Kokonaishinta päivälle on 1 300 euroa, josta ELY maksaa 75 %. Konsultointia voi saada korkeintaan 15 päivää kolmen vuoden aikana. ELY-keskuksen asiantuntijat tekevät rahoituspäätöksen yrityskohtaisesti.  

Tuottavuuden ja prosessikehittämisen toimeksiannoissa autamme yrityksiä arvioimaan nykyisten käytäntöjen toimivuutta, tunnistamaan kilpailukykyyn vaikuttavia tekijöitä sekä etsimään ratkaisuvaihtoehtoja tunnistettuihin prosessin kehittämistarpeisiin liiketoimintatavoitteiden saavuttamiseksi.   

Digitalisoinnin toimeksiannoissa autamme asiakasta tunnistamaan mahdollisuuksia kehittää toimintaansa digitalisaation avulla ja autamme kehittämistyössä. Toimeksiannot voivat liittyä esimerkiksi yritysten liiketoimintaprosessien tehostamiseen. Esimerkkeinä toimeksiantojen aihepiireistä ovat tiedolla johtaminen, tietoturva, palvelumuotoilu, visualisointi ja virtualisointi sekä automatisointi ohjelmistorobotiikkaa hyödyntäen.   

Centrialla on vahvaa osaamista laadunhallinta- ja johtamisjärjestelmistä. Tuottavuuden toimeksiannot voivat liittyä esimerkiksi yrityksen tuottavuuden kehittämiseen yleisesti tai Lean Six Sigma -menetelmien ja datan analysoinnin hyödyntämiseen prosessikehittämisessä.    

Centrian vahvuutena on laaja-alainen osaaminen, käytännönläheisyys ja suuri määrä eri alojen asiantuntijoita hyödynnettäväksi. Luomme kokonaisuuksia, jotka tehokkaasti palvelevat asiakasyritystä.  

Lisätietoa ja rahoituksen hakeminen www.yritystenkehittamispalvelut.fi  

Lisätietoa Centrian vastuuasiantuntijoilta, ota yhteyttä niin käydään tarpeenne läpi yhdessä:

Janne Känsäkoski

Kehittämispäällikkö


Elisa Saarela

TKI-koordinaattori