Siirry sisältöön
Ajankohtaista opiskelijoille

CampusOnlinen kesän ensimmäiset opintojaksot julkaistu

CampusOnlinesta löydät yli 20 ammattikorkeakoulun verkko-opintojaksoja ympäri vuoden. Tarjolla on satoja eri laajuisia opintojaksoja eri aloilta. Voit ilmoittautua näille opintojaksoille maksuttomasti ja sisällyttää ne omaan tutkintoosi. Kaikki tarjolla olevat opintojaksot ovat 100-prosenttisesti verkossa suoritettavia.

CampusOnlinen opintojaksot kesälle 2024 julkaistaan uuden vuosikellon mukaisesti porrastetusti. Myös ilmoittautumispäivät ovat opintojaksokohtaisia.

Kesän 2024 ensimmäiset opintojaksot on nyt julkaistu ja ilmoittautumiset alkavat opintojaksokohtaisesti helmikuun lopussa. Lisää opintojaksoja julkaistaan maalis-toukokuun aikana, pääsääntöisesti vähintään kaksi viikkoa ennen kyseisen opintojakson ilmoittautumisen alkamista. Tarkemmat ilmoittautumistiedot löydät aina kunkin opintojakson tiedoista.

Centrian opiskelijat ilmoittautuvat ainoastaan Pepin kautta Centrian omille avoimille verkko-opinnoille ja ilmoittautumisaika on 11.3–5.4.2024.

Centria on osa ristiinopiskeluverkostoa ja verkostoon kuuluvien ammattikorkeakoulujen tarjonta ilmestyy centrialaisille Peppiin. Muihin kuin RIPA-ammattikorkeakouluihin ilmoittautuminen tapahtuu Campusonlinen kuvausten kautta kyseisen koulun ohjeistuksen mukaisesti.

Uusi, porrastettu vuosikello on askel kohti joustavampaa (ristiin)opiskelua ammattikorkeakoulujen välillä ja tarjoaa entistä paremmin opiskelumahdollisuuksia juuri silloin ja siellä missä sinulle parhaiten sopii! Nonstop-opintojaksot pyörivät tuttuun tapaan ympäri vuoden.

Campusonline-opintojaksot ovat maksuttomia ammattikorkeakoulujen tutkinto-opiskelijoille (AMK/YAMK), vaihto-opiskelijoille, avoimen AMK:n polkuopiskelijoille sekä ammatillisten opettajakorkeakoulujen opiskelijoille.

Muille avoimen AMK:n opiskelijoille opinnot ovat maksullisia opinnon tarjoavan ammattikorkeakoulun normaalin käytännön mukaisesti.

Huom! Ennen kuin ilmoittaudut opintojaksolle, keskustele asiasta opettajatutorisi tai opinto-ohjaajan kanssa. Näin varmistat opintojaksojen sopivuuden tutkintoosi.