Siirry sisältöön
Tutkimus ja kehitys

Centria avaa verkkokaupan syyskuun lopussa

Centria avaa tiistaina 26.9.2023 verkkokaupan, josta voi valita verkkokoulutuksia, ilmoittautua täydennyskoulutuksiin sekä tilata eri alojen asiantuntijoita selvityskäynneille.  

Centrian koulutuspalveluiden verkkokauppa

Verkkokoulutuksia löytyy muun muassa seuraavista aihealueista: Excel perusteet, Tiedon visualisointi Power BI-työkalulla, O365 verkkotyövälineenä, WordPress ja aloittavan esihenkilön tietopaketti. Tarjontaamme on tulossa myöhemmässä vaiheessa myös verkkoseminaareja eri aiheista. 

− Verkkokauppa kokoaa yhteen Centrian maksulliset täydennyskoulutukset, kertovat Centrian koulutuspäälliköt Marianne Hirn ja Hannele Häli. − Verkkokaupan hyötynä on nopeus, koska koulutukset ovat heti käytettävissä. Itseopiskeltavat verkkokoulutukset ovat olleet kysyttyjä ja odotettavaa on, että kysyntä kasvaa tulevaisuudessa, Hirn toteaa. −Pyrimme jatkossa kasvattamaan verkkokoulutusten tarjontaa, ja otamme mielellämme vastaan toiveita koulutusaiheista, lisää Häli.

Palvelupäällikkö Jani Rättyä kommentoi verkkokaupasta löytyviä asiantuntija- ja tuotekehityspalveluita: − verkkokaupan kautta voit tilata ilmaiseksi asiantuntijamme selvityskäynnille yritykseenne. Ohjaamme teille parhaan asiantuntijamme tarpeeseenne liittyen. Meillä on myös laajat verkostot, joista voimme löytää teille sopivimman toimijan tarpeenne ratkaisemiseksi.  

Lisätietoja

Jani Rättyä

Palvelupäällikkö