Siirry sisältöön
Tutkimus ja kehitys

Centria koulutuspalvelut järjestää TYHY/TYKY-toimintaa työyhteisöille

Onko työyhteisössänne TYHY- tai TYKY-päivä tulossa ja ohjelmaa pitäisi keksiä? Onko työyhteisöllänne toiveita tai tarpeita käsiteltävästä teemasta? Kaipaatteko ulkopuolisia fasilitoijia jonkin teille ajankohtaisen asian käsittelyyn?

Centria koulutuspalvelut järjestää TYHY/TYKY-toimintaa työyhteisöille. Tilaus räätälöidään aina tilaajan toiveiden mukaisesti ja yksilöllisesti. Työpajojen fasilitoijilla on vahva osaaminen vuorovaikutuksesta ja psykologisesti turvallisen ilmapiirin luomisesta. Valitusta teemasta huolimatta toiminnalla on lisäbonuksena työhyvinvointia ja työyhteisöä vahvistava vaikutus. Jokainen osallistuja tulee kuulluksi ja nähdyksi arvostavassa ja kunnioittavassa valossa sekä positiivisuutta vahvistaen.   

Pyydä tarjous, joka sopii juuri teidän työyhteisönne tarpeisiin, aikaan, paikkaan ja tilanteeseen, esimerkiksi seuraavista teemoista: 

After-WorkArt – Vietetään yhteinen lämminhenkinen tuokio taiteen äärellä. Valittavana mm. Picasson omakuva, kollektiivinen maalaus, työyhteisön arvokuva -työpajat. 

Vuorovaikutus ja esiintymistaidot asiakastyössä – Työpajassa lähestytään esiintymistä ja vuorovaikutusta rohkeutta ja itsevarmuutta antaen ja rennosti yhdessä asiaa lähestyen jokaisen omien vahvuuksien kautta. 

Hyvä minä, hyvä me, hyvä meidän joukkue! – Työpajassa keskitytään yhteisen hyvän äärelle itsetuntemusta vahvistaen ja sitä kautta ymmärrystä lisäten sekä itsestä että työkavereista ja luoden sitä kautta työssä viihtymistä ja työyhteisön hyvinvointia. 

Mistä rakentuu hyvinvoiva työyhteisö? – Työpajassa käsitellään työhyvinvointia lähestyen asiaa jokaisen henkilökohtaisen resilienssin sekä palautumis- ja kuormittavuustekijöiden kautta pyrkien löytämään tasapainoa työn ja vapaa-ajan välille. 

Kuinka tukea mielen hyvinvointia ja edistää työssä jaksamista? – Työpajassa käsitellään mielen hyvinvointia tukevia teemoja yksilön omista lähtökohdista sekä vahvistetaan uupumista suojaavia tekijöitä. 

Lisätiedot ja tarjouspyynnöt:

Hannele Häli

Koulutuspäällikkö


Marianne Hirn

Koulutuspäällikkö