Siirry sisältöön
Ajankohtaista opiskelijoille

Export Expert -hanke etsii opiskelijaa sisällöntuotannon ja markkinoinnin tehtäviin SAP Finug Ry:lle

Kansainvälinen SAP Finug Ry etsii työharjoittelijaa sosiaalisen median sisällöntuotannon tehtäviin. Työharjoittelun aikana pääset tekemään sosiaalisen median sisällöntuotannon suunnitelmaa, julkaisemaan sisältöä, bloggaamaan, osallistumaan tapahtumamarkkinointiin sekä valokuvaamaan.

Harjoittelu tapahtuu etänä ja on osa-aikaista aikavälillä syyskuu-marraskuu 2023. Harjoittelu on mahdollista tehdä opintojen ohella. (Harjoittelun laajuus on noin 5 op riippuen tehdyistä työtunneista.) Harjoittelu on palkaton.

Opiskelijalta toivotaan raikasta asennetta tapahtumatuotannon tehtäviin ja kiinnostusta sosiaalisen median työkaluihin sekä sisällöntuotantoon.

Tämä harjoittelu on loistava tilaisuus päästä tutustumaan kansainvälisen seminaarin tapahtumatuotantoon. Opiskelija saa arvokasta työkokemusta tapahtumamarkkinoinnista sosiaalisessa mediassa sekä verkostoitumismahdollisuuksia.

Kyseessä on tandem-pariharjoittelu, eli suomalainen ja kansainvälinen opiskelija työskentelevät yhdessä. Tämä on hieno mahdollisuus saada kokemusta monimuotoisen työelämän johtamisesta, joka on tulevaisuuden työllistymisen kannalta arvokas meriitti.

Jos kiinnostuit harjoittelupaikasta voit lähettää CV:n ja motivaatiokirjeen Export Expert -hankkeen projektipäällikölle:

Linda Jansson

Asiantuntija (Export Expert -projektipäällikkö)