Siirry sisältöön
Keski-Pohjanmaan liitto logo

KOHT’INNO

KOHT’INNO tukee Keski-Pohjanmaalla toimivien yrityksien yhteistyötä uusien hyvinvointia ja terveyttä edistävien teknologioiden kehittämisessä ja käyttöönotossa.

Toimiala: Hyvinvointi ja terveys

Projektin kesto: 1.2.2024-30.11.2024

Toiminta-alue: Keski-Pohjanmaa

Rahoittajat: Keski-Pohjanmaan liitto (AKKE)

Projektipäällikkö: Heidi Hintsala

KOHT’INNO auttaa tunnistamaan ja hyödyntämään eri alojen osaamista sekä löytämään innovatiivisia tapoja teknologian soveltamiseen sosiaali-, terveys- ja hyvinvointialoilla. Hankkeen tavoitteena on vahvistaa alueen TKI-osaamista ja luoda uutta liiketoimintaa edistäen Keski-Pohjanmaan kehitystä innovaatiomaakuntana ja luoden mahdollisuuksia uusille työpaikoille.

Hanke edistää monialaista yhteistyötä alueen yritysten välillä sekä teknologiaratkaisujen sovellusmahdollisuuksien tunnistamista. Lisäksi KOHT’INNO lisää tietoisuutta hyvinvointi- ja terveysteknologioiden tarjoamista mahdollisuuksista palvelutuottajien keskuudessa ja vahvistamaan alueellista TKI-toimintaa erityisesti digitaalisten terveyspalveluiden alueilla.

KOHT’INNO tiivistää alueen hyvinvointi- ja terveysteknologian innovaatioekosysteemiä, mikä mahdollistaa uusien teknologioiden kehittämisen ja hyödyntämisen. Tavoitteena on vastata alueen yritysten tarpeisiin ja luoda edellytyksiä uuden liiketoiminnan syntymiselle terveys- ja hyvinvointialalla.

Kuinka yrityksesi voisi hyötyä Centrian HealthLabin tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoiminnasta? Tule verkostoitumaan alueen yritysten kesken ja kuulemaan TKI-toiminnan tarjoamista mahdollisuuksista Centrian, YritysKannuksen ja Hoivakunnaksen järjestämään kevättapahtumaan. Iltapäivän aikana sote- ja hyvinvointialan asiantuntijat ja yritykset nostavat esille yhteistyön tuomia hyötyjä. 

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan tapahtumasivuillamme!


Ota yhteyttä

Heidi Hintsala

TKI-koordinaattori