Siirry sisältöön
Tutkimus ja kehitys

Heikki Kaakinen ja Mikko Himanka TKI-päälliköiksi

Digitalisaatio-tiimin TKI-päälliköksi on valittu Heikki Kaakinen, ja uuden Hankevalmistelu ja verkostot -tiimin päällikkönä on aloittanut Mikko Himanka.

Centrian uudet TKI-päälliköt Mikko Himanka (vas.) ja Heikki Kaakinen. Kuva: Markus Kunelius

Centrian digitalisaatio-tiimin TKI-päälliköksi on valittu Heikki Kaakinen, joka toimi aiemmin tiimissä projektipäällikkönä. Koulutukseltaan Heikki on diplomi-insinööri ja hänellä on ohjelmistoalalta noin 20 vuoden kokemus sulautetuista järjestelmistä aina suurten yritysten tuotannonohjaukseen.

− Ohjelmistot ovat suuressa roolissa digitalisaatiossa ja sen vuoksi on ensiarvoisen tärkeää saada kehitettyä ja ylläpidettyä Centrian hyvää ohjelmisto-osaamista. Centrian opetuksen ja TKI-toiminnan yhteistyössä on paljon potentiaalia, jota voidaan hyödyntää puolin ja toisin, Heikki Kaakinen toteaa.

Centrian TKI-toiminnan tiimejä on osittain uudelleenorganisoitu ja rakenteita muutettu huomioiden toiminnan kasvu ja strategiset tavoitteet. Hankevalmistelu ja verkostot -tiimi on uusi ja sen tiimipäällikkönä on aloittanut Mikko Himanka, joka on toiminut Centrialla yli 20 vuotta sekä lehtorina että projektipäällikkönä.

Mikon erityisosaamista ovat eurooppalaisten projektien hankevalmistelut sekä kansainväliset verkostot laajemminkin. Hankevalmistelu ja verkostot -tiimiin onkin koottu iskukykyinen joukko projektipäälliköitä, hankkeiden suunnittelijoita ja viestintäpuolen vastuuhenkilöitä.

−Tässä uudessa tiimissä pääsemme nostamaan hankevalmistelun tehoja uudelle tasolle. Centria on mieluinen kumppani kansainvälisissä hankekuvioissa ja on tullut tunnetuksi hyvin toteutetuista käytännön demonstraatioista, Himanka iloitsee.

Ota yhteyttä

Heikki Kaakinen

TKI-päällikkö

+358405754786

Kokkola


Mikko Himanka

TKI-päällikkö