Siirry sisältöön
Tutkimus ja kehitys

Innovoi, pitchaa ja voita!

Centrian ja yhteistyötahojen Tervatynnyri-pitchauskilpailu järjestetään syksyllä 2023.

Tervatynnyri-pitchauskilpailu 2023

Centrian ja yhteistyötahojen Tervatynnyri-pitchauskilpailu herättelee jälleen yrittäjiä, opiskelijoita ja muita innokkaita ideoimaan syksyllä 2023. Kilpailun ideana on rohkaista yrittäjyyteen sekä auttaa uusia tuotteita ja palveluita markkinoille.

Kilpailuun osallistutaan Tervatynnyrin verkkosivuilla, jossa kerrotaan omasta bisnesideasta vastaamalla kysymyksiin. Ideoida voi nyt, osallistuminen aukeaa 1.10. ja finaali pitchauspuheineen pidetään 28.11.2023 Centrian Talonpojankadun kampuksella Kokkolassa. Finaaliin valitaan neljä loppukilpailijaa, jotka pääsevät pitchaamaan ideaansa muun muassa sijoittajista koostuvalle tuomaristolle. Pitchauskilpailun parhaaksi valittu idea voittaa 5000 euroa, lisäksi paras opiskelijan idea palkitaan 1000 eurolla. Finaali on yleisölle avoin tilaisuus.

Maakunnan eri toimijat ovat tiiviisti mukana tapahtuman järjestämisessä ja tukemisessa. Järjestäjinä ovat Centria Ammattikorkeakoulu, Kokkolanseudun Kehitys Oy KOSEK, Viexpo, Kaustisen Seutukunta ja YritysKannus Oy. Lisäksi kilpailun sponsoreina on keskipohjalaisia yrityksiä.

− Kilpailu auttaa nostamaan esiin ideoita, joita ei ole vielä kaupallistettu. Osallistumalla kisaan voi samalla saada kommentteja ja ideoita tuomaristolta sekä yleisöltä, ja peilata omaa ideaa suhteessa muihin. Tänä syksynä on myös ensimmäistä kertaa mahdollisuus ennen kilpailua osallistua Centrian koulutukseen, jossa käsitellään liikeidean kehittämistä ja sen markkinointia. Koulutukseen voi osallistua kuka tahansa, kertoo TKI-asiantuntija ja projektipäällikkö Janette Korpi Centria-ammattikorkeakoulusta. 

Kilpailuun osallistuminen ja lisätietoja osoitteessa: www.tervatynnyri.fi

Lisätietoja

Janette Korpi

TKI-asiantuntija

+358504381929

Kokkola