Siirry sisältöön
Ajankohtaista opiskelijoille

Järjestöpiste jatkaa toimintaansa syyslukukaudella Talonpojankadun kampuksella

Järjestöklinikka-hankkeen Järjestöpiste aloitti toimintansa maaliskuussa Kokkolassa Centria-ammattikorkeakoulun tiloissa, opiskelijakunta Copsan toimiston yhteydessä. Kevään aikana useat yhdistykset ehtivät käydä esittelemässä toimintaansa opiskelijoille ja vastaanotto oli hyvä.

Järjestöpisteeltä opiskelijat saavat ajankohtaista tietoa Keski-Pohjanmaalla toimivista yhdistyksistä ja järjestöistä. Lisäksi he saavat tietoa esimerkiksi yhdistysten tapahtumista ja vertaistukitoiminnasta. Pisteeltä opiskelijat voivat löytää myös mielekästä vapaa-ajan tekemistä itselleen ja tutustua vapaaehtoistoiminnan mahdollisuuksiin. Opiskelijat pääsevät ilman kynnystä tapaamaan yhdistystoimijoita, joihin voivat ottaa yhteyttäkin, jos kansalaistoiminta kiinnostaa. Järjestöissä on tarjolla myös harjoittelupaikkoja, opinnäytetyön aiheita ja toki järjestöt toimivat myös työnantajina laaja-alaisesti eri alojen ammattilaisille.

Järjestöpisteelle voi tulla myös tapaamaan järjestövalmentajaa

Lisätietoa: Järjestövalmentaja Päivikki Puutio-Ojala, Järjestöklinikka-hanke, puh. 040 8244 365 paivikki.puutio-ojala@pohy.fi

Syksyllä 2022 järjestöpisteellä vierailevat yhdistykset