Siirry sisältöön
Tutkimus ja kehitys

Kansainvälisellä hankkeella halutaan luoda kilpailuetua alueellemme

Target Circular on kansainvälinen hanke, jossa edistetään yrittäjyyden sekä pienten ja keskisuurten yritysten kiertotalouden mukaisen liiketoiminnan kehittymistä luomalla kilpailuetua alueillemme.

Interreg Northern Periphery and Arctic rahoittama Target Circular – Supporting Sustainable SMEs to Success -hanke on käynnistynyt alkuvuodesta. 

Hankkeessa tehdään yhteistyötä Northern Periphery and Arctic (NPA) -partnereiden, yrityskehitysyhtiöiden, kiertotalousklustereiden ja asiantuntijoiden kanssa. Mukana ovat 

Munster Technological University (päätoteuttaja) ja Ludgate Operations Irlannista, Centria-ammattikorkeakoulu ja Kokkolanseudun Kehitys Suomesta, Strukturum i Jokkmokk Ruotsista, Biotech North Norjasta ja Federation of Regional Authorities NW Islannista. 

− Olemme innolla aloittaneet suunnittelemaan tulevia tapahtumia ja Centria sai kunnian järjestää ensimmäisen yhteistyökumppanikokouksen Kokkolassa 6.−8. kesäkuuta. Vierailun aikana pidimme kokouspäivän upeassa maisemassa Tankarin majakkasaarella sekä kävimme tutustumassa Kokkolan suurteollisuusalueeseen, missä meille esiteltiin paikallista teollisuutta kiertotalouden näkökulmasta. Vierailijat tutustuivat myös Centrian laajaan TKI-toimintaan, kertoo hankkeen projektipäällikkö Pia Holm.  

− Viikko sisälsi paljon verkostoitumista ja kokemuksien jakamista, mikä on hankkeen kannalta todella arvokasta ja välttämätöntäkin. Inspiroituneena jatkamme hankkeen toteuttamista tahoillamme. Seuraava yhteistyökumppanikokous järjestetään Irlannissa helmikuussa 2024, toteaa 1.8. projektipäällikkönä aloittava Hanna Tölli.  

Lisätietoja:

Pia Holm

TKI-asiantuntija


Hanna Tölli

TKI-Koordinaattori