Siirry sisältöön
Tutkimus ja kehitys

Kemia ja biotaloustiimi sai uuden TKI-päällikön

Aiemmin TKI-koordinaattorina toiminut Heidi Kanala-Salminen aloitti TKI-päällikkönä helmikuun alussa.

Kemia ja biotaloustiimin uudeksi TKI-päälliköksi on valittu Heidi Kanala-Salminen, joka aloitti uudessa toimessaan helmikuun alusta. Hän on tiimiläisille jo entuudestaan tuttu, sillä aiemmin hän on toiminut tiimissä TKI-koordinaattorina ja Vähähiilinen energia -tutkimusryhmän vetäjänä. Tiimin muita tutkimusryhmiä ovat Biomassojen arvoaineet, Muovikomposiitit ja 3D-tulostus ja Epäorgaaninen kemia. Lisäksi tiimi tuottaa kehittämis-, analyysi- ja testauspalveluita yrityksille.

– Lähitulevaisuuden isot investoinnit vauhdittavat entisestään myös tutkimus- ja kehitystoimintaa alueellamme, ja yhteistyön merkitys alueen yritysten ja muiden toimijoiden kanssa kasvaa entisestään, Kanala-Salminen kertoo.

– Meidän tehtävämme on kehittää kestävästi omaa osaamistamme sekä tutkimus- ja kehittämisympäristöjä niin, että pystymme vastaamaan myös jatkossa elinkeinoelämän kehittyviin tarpeisiin. Innolla ja luottavaisin mielin tartun uuteen tehtävään! Meillä on monipuolinen ja innovatiivinen, yli 20 asiantuntijan tiimi, jonka osaamiseen luotan, hän toteaa.

Ota yhteyttä

Heidi Kanala-Salminen

TKI-päällikkö

+358447250241

Kokkola