Siirry sisältöön
Tutkimus ja kehitys

Kokemuksia ilmaiswebinaarien järjestämisestä

Centria koulutuspalvelut järjesti ensimmäistä kertaa ilmaiswebinaarien sarjan M365-täydennyskoulutuksista.

Centria koulutuspalvelut toteutti maalis-huhtikuun aikana kolmen ilmaiswebinaarin sarjan M365-koulutusaiheista Excel, PowerPoint sekä Word. − Koulutussarja oli onnistunut kokemus, toteaa koulutuspäällikkö Hannele Häli. 

Webinaarit kestivät kerrallaan tunnin ja kouluttajana niissä toimi tieto- ja viestintätekniikan lehtori Teppo Pirnes. Webinaarien tarkoituksena oli helpottaa ja kehittää osallistujien M365-ohjelmien käyttöä sekä antaa hyviä vinkkejä aiheisiin liittyen, kertoo Pirnes.  

Tieto- ja viestintätekniikan lehtori ja kouluttaja Teppo Pirnes. Kuva: Marika Hautala.
Tieto- ja viestintätekniikan lehtori ja kouluttaja Teppo Pirnes. Kuva: Marika Hautala.  

Ilmaiswebinaarien tarkoituksena oli myös tuoda esille maksullista täydennyskoulutustarjontaamme, joka löytyy helposti centria.fi-sivulta verkkokaupasta, mainitsee Häli. 

Ilmaiswebinaarisarjaan ilmoittautui yhteensä 131 osallistujaa. Excelin tehokäytön webinaari keräsi suurimman yleisön: paikalla oli enimmillään 100 osallistujaa ympäri Suomen. Alustana toimi Teams-verkkoympäristö, joka toimi moitteettomasti webinaarin toteutuksessa.  

− Oli hyvä idea viedä etukäteen läpi ns. kenraaliwebinaari, jossa näki käytännössä, kuinka paljon asioita kouluttaja ennättää tunnin aikana käydä läpi ja kuinka paljon alku- ja lopputervehdyksille on aikaa, kertoo Häli. Ilmaiswebinaarit tallennettiin ja tallenteet toimitettiin kaikille webinaarisarjaan ilmoittautuneille 30 päivän katseluoikeudella. 

− Saamiemme palautteiden mukaan osallistujat saivat koulutuksista uutta oppia sekä hyviä käytännön vinkkejä. Osallistujat pitivät kokonaisuutta hyvänä, ja myös käytännönläheinen ja rauhallinen kouluttaja sai paljon kehuja, toteaa Häli. Ilmaiswebinaarien järjestäminen oli kaikkinensa meille hyvä kokemus ja tulemme myös jatkossa näitä järjestämään eri koulutusaiheista, Häli lupaa. 

Tutustu O365 täydennyskoulutusaiheisiin verkkokaupassamme:

Lisätietoja:

Hannele Häli

Koulutuspäällikkö


Marianne Hirn

Koulutuspäällikkö