Siirry sisältöön
Tutkimus ja kehitys

Lähde kehittämään datalähtöisesti digitalisaatiota liiketoiminnassa

PK-yritysten kehittämiskoulutus (KEKO) mahdollistaa yrityksesi digitalisaation kehittämisen.

PK-yritysten kehittämiskoulutus (KEKO) mahdollistaa yrityksesi digitalisaation kehittämisen. Etsimme yrityksiä mukaan työssäoppimispaikkojen ja kehittämisprojektien muodossa. Nyt on mahdollisuus tarjota paikka tulevaisuuden tekijöille!

Datalähtöisellä liiketoiminnalla on kilpailukykyä ja hyvinvointia parantavia vaikutuksia. Koulutuksen tavoitteena on yhdistää yritysten kehittämistarpeet ja TE-toimiston korkeasti koulutettujen asiakkaiden osaaminen. KEKO-koulutuksen avulla lisätään digitalisaatio-osaamista ja ymmärrystä. Opiskelija kykenee tunnistamaan kerätyn datan hyödyntämisen avulla mahdollisuuksia liiketoiminnan kehittämisessä sekä havaitsemaan kohteita, joissa datalähtöisellä liiketoiminnalla parannetaan kilpailukykyä ja hyvinvointia sekä saadaan konkreettisia valmiuksia näiden hyödyntämiseen ensisijaisesti pk-sektorin yrityksissä.

Nyt on mahdollisuus tarjota paikka tulevaisuuden tekijöille!

Koulutukseen pääsyn edellytyksenä on, että opiskelijalle löytyy sopiva työssäoppimispaikka. Etsimme alueelta yrityksiä yhteistyöhön kehittämisprojektien ja työssäoppimispaikkojen suhteen. Lähde mukaan!

KEKO-koulutus on mahdollisuus yrityksille saada osaajia digitalisaation kehittämistehtäviin, jossa esimerkiksi datan analysointia hyödynnetään liiketoiminnan kehittämiseen. KEKO-koulutus antaa opiskelijalle mahdollisuuden osaamisen näyttämiseen kehittämistehtävän kautta ja yritykselle mahdollisuuden rekrytoida hänet koulutuksen päätteeksi. KEKO-koulutus mahdollistaa myös yrityksen saamaan ajantasaista osaamista. Yrityksen maksuosuus on 2500 €.

Opiskelijalle ei makseta palkkaa koulutuksen ajalta, vaan hän on oikeutettu työttömyysetuuksiin. Koulutus järjestetään yhteistyössä Pohjois-Pohjanmaan ELY:n ja TE-toimistojen kanssa.

Ota yhteyttä ja kerro halustasi työllistää tulevia osaajia!

Lisätietoja

Marianne Hirn

Koulutuspäällikkö


Kirsi Vuotila

Opintoasiainpäällikkö