Siirry sisältöön
Tutkimus ja kehitys

Luovilta aloilta 3D-suunnittelun ja pelillisyyden osaajaksi -työvoimakoulutus alkamassa

Centria etsii yhteistyöyrityksiä 28.12.2022 alkavalle työssäoppimisjaksolle.

Syyskuussa Centrian Vierimaantien kampuksella Ylivieskassa alkaa innovatiivinen työvoimakoulutus, jossa koulutetaan luovan alan työnhakijoita 3D-osaamisen, 3D-suunnittelun, visualisoinnin ja pelillisyyden osaajiksi.

Luovilta aloilta 3D-suunnittelun ja pelillisyyden osaajaksi -työvoimakoulutus alkaa 26.9.2022 Centrian Vierimaantien kampuksella Ylivieskassa. Koulutukseen oli runsaasti hakijoita, joista haastattelujen kautta valittiin 12 opiskelijaa. Koulutuksen kokonaiskesto on 100 päivää, johon sisältyy 35 päivän työssäoppimisjakso.

Työvoimakoulutus on kohtaamismahdollisuus niin opiskelijalle kuin yritykselle työssäoppimisjakson aikana. Yritykselle työvoimakoulutus tarjoaa mahdollisuuden löytää uusia työntekijöitä.

Opiskelijoilla on laaja-alainen osaaminen ja koulutustaustaa graafiselta alalta, media- ja mainosalalta sekä pelialalta ja muotoilun parista.

Työssäoppimisjaksolla opiskelija voi toteuttaa esimerkiksi laadukkaita 3D-maastomallinnoksia, avustaa erilaisissa AR-hankkeissa tai tehdä 3D-tuotteiden ja -tekstuurien mallintamista. Opiskelijat voivat tehdä myös myynti- ja markkinointimateriaaleja tai määritellä virtuaaliympäristöjä tai tehdä monipuolista kehitystyötä näiden puitteissa. Mahdollisuudet ovat rajattomat!

Etsimme nyt yhteistyöyrityksiä työssäoppimisjaksolle. Työssäoppimisjakso alkaa 28.12.2022. Ota yhteyttä ja keskustellaan asiasta tarkemmin.

Lisätietoja

Marianne Hirn

Koulutuspäällikkö