Siirry sisältöön
Tutkimus ja kehitys

Marraskuun täydennyskoulutusnosto: Johda tunteita – johda tuloksia 5.12.2023

Tutkimusten mukaan tunteiden johtaminen vaikuttaa tuloksiin yrityksissä ja muissa organisaatioissa. Tunteet kuuluvat työpaikalle ja on oikeastaan sama kuuluvatko tunteet työpaikalle vaiko eivät, siellä ne kuitenkin ovat. Ne vaikuttavat monin eri tavoin toimintaamme. Erityisesti ne vaikuttavat kestävien tulosten aikaan saamiseen.

Koulutuksen tavoitteena on avata sitä, miten voimme kohdata ja johtaa tunteita ja mikä merkitys sillä voi olla kestävien tulosten aikaan saamisessa. Tämä aika pitää sisällään paljon epävarmuutta. Keskitymme siksi erityisesti niihin tunteisiin, joita tämä aika synnyttää. Koulutus toteutetaan etänä Teamsin välityksellä. 

Kouluttajana toimii Henna Väätäinen, joka on oikeustieteen maisteri ja varatuomari. Henna tutkii viimeistelyvaiheessa olevassa väitöskirjatutkimuksessaan onnistumishakuisen organisaation johtamista ja sosiaalista pääomaa. Henna on strategisen ajattelun ammattilainen, joka on työurallaan luonut kestävää johtamista, kasvua ja hyvinvointia. Strategisen työskentelyn, yritysten valmentamisen ja organisaation sisäisen kehittämisen kokemusta on kertynyt yli 20 vuoden ajalta.

”Paras koulutus tunteista työelämässä, minkä olen kuullut.”

Lisätietoja

Hannele Häli

Koulutuspäällikkö