Siirry sisältöön
Tutkimus ja kehitys

Nuisku-ohjaajakoulutus alkaa keväällä 2024 

Nuorten ihmissuhdetaitojen Nuisku-koulutus järjestetään ensimmäistä kertaa Centriassa.

Kevättalvella 2024 Centriassa Kokkolassa alkava Nuisku – Nuorten ihmissuhdetaitojen koulutus järjestetään ensimmäistä kertaa Centriassa. − Mahtavaa saada koulutus tarjontaamme, toteaa koulutuspäällikkö Hannele Häli. Koulutuksesta kertoessaan Häli tuo esiin, että koulutus kehittää hyvien ihmissuhteiden luomiseen ja ylläpitämiseen tarvittavia tärkeitä vuorovaikutustaitoja ja se kuuluu kansainväliseen Gordonin ihmissuhdetaitokurssien perheeseen. 

Nuisku-ohjaajakoulutuksessa perehdytään kokemuksellisesti nuorten kurssimateriaaliin, vahvistetaan omia vuorovaikutustaitoja ja harjoitellaan koulutuksen ohjaamista. Ohjaajakoulutus pätevöittää toimimaan Nuisku-ohjaajana virallista koulutusmateriaalia käyttäen. ​ ​Koulutuksen kesto on viisi päivää ja sen laajuus on viisi opintopistettä. 

Koulutuksen myötä: 

Kouluttajina toimivat teologian maisteri, pappi ja Gordon kouluttaja (NUISKU ohjaajakoulutukset) Emilia Teerikangas sekä teologian maisteri, pappi ja sosionomi (AMK), kirkon nuorisotyönohjaaja sekä Gordon kouluttaja (NUISKU ohjaajakoulutukset) Annika Yliniemi. Emilia ja Annika toimivat molemmat lehtoreina Centrian yhteisöpedagogikoulutuksessa. Teerikankaan ja Yliniemen mukaan koulutus soveltuu erityisesti sinulle, joka työskentelet nuorten parissa, haluat kehittää omia vuorovaikutustaitojasi ja auttaa myös nuoria ihmissuhdetaitojen kehittymisessä. He tietävät omasta kokemuksestaan, että jokainen Nuisku-koulutus kehittää myös osallistujien omia vuorovaikutustaitoja ja antaa uusia oivalluksia arkielämän tilanteisiin. −Vuorovaikutusvaikutustaidoissa ei koskaan tule valmiiksi, toteavat Teerikangas ja Yliniemi.  

Ilmoittautuminen koulutukseen päättyy 7.1.2024 mennessä.

Lisätietoja:

Hannele Häli

Koulutuspäällikkö