Siirry sisältöön
Tutkimus ja kehitys

Pelien hyödyntämisessä vain taivas rajana

Pelillisyys ja pelillistäminen ovat osa tämän päivän markkinointia tai sisäistä koulutusta. Onko pelillisyys osa teidän yrityksenne toimintoja?

Pelien hyödyntämisessä vain taivas rajana

Tule kuulemaan pelillisyyden saloista Centriassa 9.5.2023 järjestettävään Opi hyödyntämään peliteknologiaa -verkkoseminaariin. Seminaarissa kuulet peliteknologioiden tarjoamista mahdollisuuksista sekä opit muun muassa kuinka markkinointisovelluksen kehittäminen tapahtuu.

Pelillistämisessä hyödynnetään ei-pelillisessä ympäristössä pelimäisiä elementtejä sekä mekanismeja, joilla prosesseista saadaan motivoivampia, mielenkiintoisempia ja sitouttavampia. Pelillistämisessä taivas on vain rajana, koska luova suunnittelu antaa mahdollisuudet keksiä mitä mielenkiitoisempia tapoja hyödyntää sovellusten elementtejä.

Verkkoseminaarissa tutustutaan sekä Centrian että kaupallisten tarjoajien kehittämiin lisätyn- ja virtuaalitodellisuuden (AR ja VR) sovelluksiin, joita voidaan hyödyntää niin markkinoinnissa kuin koulutuksissa. Seminaarissa käydään myös vaihe vaiheelta läpi selaimessa toimivan lisätyn todellisuuden (Web AR) markkinointisovelluksen kehittäminen, hyödyntäen Unity-pelimoottoria. Valmis sovellus on avattavissa älypuhelimen selaimella, ja 3D-sisältö näkyy kamerakuvassa osana oikeaa ympäristöä.

Osallistu seminaariin ja opi hyödyntämään peliteknologian mahdollisuuksia.

Lisätietoja

Marianne Hirn

Koulutuspäällikkö

+358444492721

Ylivieska