Siirry sisältöön
Uutiset

Rehtori, toimitusjohtaja Tapio Huttula starttaa Centria Blogin

Millainen on strategian merkitys avoimesti tulevaisuuteen katsovalle ammattikorkeakoululle? Rehtori, toimitusjohtaja Tapio Huttula starttaa Centria Blogin, joka on johtomme ja päälliköidemme kanava toimintaamme koskettavien ajankohtaisten aiheiden pureskeluun.

Rehtori Tapio Huttulan kuva vasemmalla, blogin otsikko oikealla

“Centrian strategiatyö on hyvässä vauhdissa. Näkemyksiä ja kokemuksia on koossa jo koko joukko. Suuntaviivoja ja luonnetta haettiin ensimmäisessä hallituksen työpajassa. Henkilöstö on useammassa kokoonpanossa ollut aiheen äärellä ja sidosryhmähaastattelutkin ovat jo hyvässä vauhdissa. Valmista saadaan maaliskuuhun mennessä.

Millainen strategian tulisi sitten olla? Ehkä olennaisinta on, että strategia on organisaationsa näköinen. Hyvässä strategiaprosessissa strategian sisältö, rakenne, ja esitystapakin, saa lopullisen muotonsa yhteisönsä sisäistämän näkemyksen ja tulevaisuusajattelun kautta.”

Blogitekstit löydät jatkossa Ajankohtaista-sivultamme osoitteesta centria.fi/blogi. Seuraava blogi on vararehtorimme Jennie Elfvingin käsialaa, ja se julkaistaan perjantaina 24.11.