Siirry sisältöön
Tutkimus ja kehitys

Testissä Pihla Groupin terassiovet

Centrian testikammiossa mitattiin terassioven ilman- ja sateenpitävyys sekä tuulenpaineen kestävyys.

Centrian TKI-asiantuntija Pasi Polvi (vas.) ja Pihla Groupin tekninen tuotepäällikkö Hannu Koskela Joutsentien laboratorion testikammion ovella heinäkuussa. Kuva: Pauliina Mattila

Centrian Joutsentien laboratoriossa on testattu Pihla Group Oy:n ovituotteita. Testeissä selvitettiin ovien ilmanpitävyyttä, sateenpitävyyttä ja tuulenpaineen kestävyyttä. Testaus tapahtui sovitun ohjelman mukaan asiakkaan mielestä sujuvasti.

Centria on tehnyt Pihla Group Oy:n kanssa yhteistyötä kymmenen vuotta.

– Säätestejä ja komponenttitestauksia pääasiassa, kertoo Pihla Groupin tekninen tuotepäällikkö Hannu Koskela.

Pihla Group Oy on tunnettu kotimainen ikkuna- ja ovivalmistaja, joka kehittää ja myy räätälöityjä ikkuna- ja oviratkaisuja niin kuluttajille, taloyhtiöille kuin rakennusteollisuuden asiakkaillekin.

Testausresurssit ja aikataulut ovat asiakkaan mukaan Centriassa pääsääntöisesti olleet asiakasyrityksen toiveiden mukaisia. Kun Koskelalta kysytään, suosittelisiko hän yhteistyötä Centrian kanssa muille, vastaa hän seuraavasti:

– Kyllä. Centrian testauspalvelu on monipuolinen yhteistyökumppani, joka on pystynyt räätälöimään tarpeemme mukaisia komponentti- ja tuotetestauksia. Centriassa pyritään aina sopeuttamaan toiminta asiakkaan parhaaksi.

– Testaushenkilöstö on osaavaa ja he hallitsevat hyvin testien raportoinnin, Koskela vielä lisää.

Lisätietoja

Jani Rättyä

Palvelupäällikkö