Siirry sisältöön
Tutkimus ja kehitys

Tule mukaan Centrian alumniverkostoon

Oletko valmistunut Centriasta tai Keski-Pohjanmaan ammattikorkeakoulusta? Tule mukaan osaksi Centrian alumniverkostoa! Alumnit ovat Centrialle tärkeä sidosryhmä ja alumneja arvostetaan yhteistyökumppaneina ja työelämäkontakteina.

Hei sinä Centriasta tai Keski-Pohjanmaan ammattikorkeakoulusta valmistunut! 

Tule mukaan osaksi Centrian alumniverkostoa! Alumnit ovat Centrialle tärkeä sidosryhmä. Alumneja arvostetaan yhteistyökumppaneina ja työelämäkontakteina. 

Alumnina saat näköalapaikan koulutusmaailman ajankohtaisiin asioihin, ja voit halutessasi osallistua oman koulutusalasi kehittämiseen. Haluamme myös tarjota alumneillemme mahdollisuuden jatkuvaan oppimiseen ja osaamisen päivittämiseen esimerkiksi Avoimen AMK:n opintojen avulla. Alumnina voit opiskella kahden vuoden sisällä valmistumisestasi 10 opintopisteen verran maksutta Centrian Avoimessa AMK:ssa. 

Julkaisemme verkkosivuillamme alumniemme uratarinoita: https://net.centria.fi/alumnitarinat/ Mikäli olet kiinnostunut kertomaan oman tarinasi, ota yhteyttä Centrian viestintään: viestinta@centria.fi.  

Kutsumme alumneja lukuvuoden aikana erilaisiin tilaisuuksiin, ja järjestämme alumneille verkostoitumistapahtumia. Tule mukaan verkostoitumaan – liity alumnirekisteriimme https://link.webropolsurveys.com/Participation/Public/1c8257d7-f417-4df1-8e37-3076b198aeaf?displayId=Fin2730459 ja tilaa Alumni-uutiskirje. 

Voit myös liittyä Centrian Alumni -LinkedIn-ryhmään: https://www.linkedin.com/groups/9305396/ 

Lisätietoja:

Marjo Pekola

Viestintä- ja tietopalveluiden päällikkö