Siirry sisältöön
Tutkimus ja kehitys

Talonpojankadun kampukselle uusi koulutuspäällikkö

Hannele Hälillä on laaja kokemus osaamisen kehittämisestä.

Centrian uusi koulutuspäällikkö Hannele Häli. Kuva: Markus Kunelius

Kokkolalaislähtöinen Hannele Häli aloitti marraskuussa työt koulutuspäällikkönä Centrian koulutuspalvelutiimissä vastuualueinaan Kokkolan ja Pietarsaaren seutu. Häli on työskennellyt toisen asteen ammatillisen koulutuksen parissa viimeiset 20 vuotta, joista viimeisimmät vuodet oppisopimuksen parissa. Sitä ennen hän on toiminut koulutuspäällikkönä Kokkolan kauppaopistossa. Häli on opiskellut työn ohessa kasvatustieteitä ja opinnot ovat tällä hetkellä graduvaiheessa. Opinnot ovat painottuneet työelämässä oppimiseen.

Hannele Hälillä on laaja kokemus osaamisen kehittämisestä, sekä työnantajan että työntekijöiden kanssa. Hän on aina tykännyt asiakastyöstä sekä erilasten ratkaisujen hakemisesta. Centrian koulutustarjonta ja välineet ovat Hälin mukaan laajat, joista esimerkkeinä hän mainitsee työvoimakoulutukset, täydennyskoulutukset ja räätälöidyt koulutukset – voimme tarjota erilaisia vaihtoehtoja erilaisiin tarpeisiin.

Mikä sai hakemaan töihin Centrialle?

– Näin ilmoituksen ja tuli tunne, että tämä on mun juttu. Parasta Centriassa ovat ihmiset, jotka tekevät työyhteisön. Vastaanotto talossa on ollut todella lämmin. Olen tavannut paljon hyviä tyyppejä.

Hannele Häli on kahden aikuisen pojan äiti. Vapaa-ajalla hän nauttii erityisesti pyöräilystä, jota hän harrastaa ympäri vuoden.

– Parasta ovat aamulenkit pyöräillen. Niistä saan virtaa koko päiväksi. Musiikki on minulle toinen tärkeä harrastus. Laulan AkkaPella-lauluyhtyeessä.

Ota yhteyttä

Hannele Häli

Koulutuspäällikkö