Siirry sisältöön
Ajankohtaista opiskelijoille

Valinnaiset kieliopinnot kevät 2024

Vielä ehdit ilmoittautua kevään 2024 valinnaisille kielten ja viestinnän opintojaksoille! Suurin osa opintojaksoista alkaa jo alkuvuodesta. Tähän tiedotteeseen on koottu kevätlukukauden valinnaiset kielten ja viestinnän opintojaksot sekä tietoa muista kieli- ja viestintäopinnoista. Löydät opintojakson Pepistä joko alla olevalla opintojaksokoodilla tai opintojakson nimellä.

Centrian valinnaiset kieli- ja viestintäopinnot

Avoimen amk:n opintojaksot kesäkierroksella 2024

Huom! Ilmoittautuminen kesäkierroksen opintojaksoille avoimessa amk:ssa on auki 26.2.–5.4.2024.

Avoimen amk:n tarjonnassa ovat myös alla olevat, vapaasti valittaviin opintoihin soveltuvat opintojaksot kesäkierroksella 2024

Voit halutessasi opiskella lisää englantia BBA-koulutustemme englannin opintojaksoilla

Löydät opintojaksot Pepistä niiden nimellä, näistä on lukuvuoden aikana useampia toteutuksia eri ryhmille.

Campusonline-toteutukset

Muistathan, että Campusonline-opintojen osalta on varmistettava ennen opintojakson aloittamista, soveltuuko ja hyväksytäänkö opintojakso osaksi Centrian tutkintoa.

Kieli- ja viestintäopintojen osalta näistä sovitaan kielten ja viestinnän koulutuspäällikön tai kyseisen kielen opettajan (Centrian opettajan) kanssa ennen opintojakson aloittamista. Jos opiskelija haluaa hyväksilukea Centrian opintojakson Campusonline- tai muuna verkko-opintosuorituksena, voi opintojakson opettaja vaatia opiskelijalta lisäksi näyttöä osaamisen varmentamiseksi. Centrian omia opintojaksoja ei kuitenkaan suositella korvattavaksi Campusonline / ristiinopiskelun kautta, sillä tämä vähentää Centrian toteutuksille osallistuvia ja voi vaarantaa toteutusten järjestämisen.

KiVANET-kieliopinnot

KiVANET-verkostosta löydät laajan tarjonnan kielten verkko-opintoja A1-tasolta C1-tasolle. Kurssit ovat avoimia yhteistyöverkostossa mukana olevien korkeakoulujen opiskelijoille.