Siirry sisältöön
Tapahtumat

Verkkokauppa-koulutus yrityksille / WINWIN-hanke

Kolmiosainen koulutuskokonaisuus verkkokaupan perustamiseen liittyvistä haasteista.

26.9.2022 klo 13:00 – 16:00

Talonpojankatu 2, Kokkola

Tiedontäyteisen kolmiosaisen koulutuskokonaisuuden aikana käydään läpi verkkokaupan rakentamiseen, myyntiin ja kehittämiseen liittyviä haasteita. Lisäksi Google Analytics 4:n hallintaa verkkokaupan kehittämistyökaluna. Kouluttajina Maarit Fellman ja Santeri Kallio. Tarkemmat tiedot koulutuksen esitteessä.

Koulutus on yrityksille maksuton ja suunnattu yrittäjille, joilla on tai on suunnitelmissa perustaa verkkokauppa. Ilmoittaudu koulutuskokonaisuudelle 22.9. mennessä.

Koulutuspäivät järjestetään seuraavasti:

Osa 1: 26.9. klo 13-16, lähi- ja verkkototeutus

Osa 2: 3.10. klo 13-16, lähi- ja verkkototeutus

Osa 3: 11.10. klo 8.30-12, vain verkkototeutus ja rajattu henkilömäärä. Ilmoittautumisia otetaan vain henkilörajaan asti.


Lisätiedot: Leni Forsberg, leni.forsberg@centria.fi, 050 479 5047


Koulutuskokonaisuus on suunniteltu Centrian ja Kpedun yhteistyönä. Osat 1 ja 2 hallinnoi Centria ja osan 3 Kpedu. Koulutus on osa WINWIN-hanketta, jota rahoittavat Keski-Pohjanmaan liitto, Kokkolan kaupunki, Centria-ammattikorkeakoulu ja Viexpo. Ohjelmaa hallinnoivat Centria ja Viexpo. Kpedun osuus on osa Pienyritykset nousuun! -hanketta, jota toteuttavat yhteistyössä Kpedu ja Keski-Pohjanmaan Yrittäjät. Hankkeita rahoitetaan Euroopan aluekehitysrahastosta osana Euroopan unionin COVID-19-pandemian johdosta toteuttamia toimia.