Siirry sisältöön
Tutkimus ja kehitys

Vestia teki osaamisen tason näkyväksi

Henkilöstön osaamiskartoitus tekee näkyväksi olemassa olevan osaamisen ja sen kehittämisen.

Osaamiskartoitus on hyvä apuväline henkilöstön osaamisen kehittämisessä. Sillä voidaan kartoittaa osaamisen yleinen taso sekä selvittää vahvuuksia ja heikkouksia ja täten nähdä kehittämisen osa-alueet. Osaamiskartoitus ei ole täydellinen mittari, vaan se antaa suuntaa miten ja millaisin keinoin henkilöstön osaamista voi tukea ja ohjata.

Viestintä- ja henkilöstöpäällikkö Mervi Väisänen, Vestia Oy, Vestia-konserista tuo ytimekkäästi esille, mitä osaamiskartoituksen tekeminen heille merkitsi, ja miten prosessi hoitui:

Voimme lämpimästi suositella joustavasti ja ammattimaisesti toteutettua osaamiskartoitusta Centrialla.

Mervi Väisänen, Vestia Oy

– Halusimme saada selville konsernissamme, mikä on henkilöstömme osaamisen taso Office-ohjelmistoissa, ja lähdimme selvittämään asiaa paikallisen Centria-ammattikorkeakoulun kanssa. Toiveidemme ja tarpeidemme pohjalta tarvitsi vaihtaa vain muutama sähköposti- ja puhelinkeskustelu, joiden tuloksena saimme kilpailukykyisen ja ymmärrettävän tarjouksen.

Koulutus saatiin järjestettyä Centrialla nopeasti ja koulutusjärjestelyissä onnistuttiin huomioimaan hyvin vallitseva koronatilanne ja meidän normaalin päivittäisen työn sujuminen.

Saimme tulokset osaamiskartoituksesta pikaisesti. Ja vaikka raportti oli helposti luettava, oli kiva, että asiakas huomioitiin ja raportti käytiin läpi vielä palaverissa, jossa suunniteltiin jatkoa koulutussisällöille aikataulujen kera. Voimme lämpimästi suositella joustavasti ja ammattimaisesti toteutettua osaamiskartoitusta Centrialla.

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää!

Kirsi Vuotila

Opintoasiainpäällikkö


Marianne Hirn

Koulutuspäällikkö