Siirry sisältöön
Tapahtumat

Elämää ja tulevaisuuden teknologiaa! Welltech Summit 6.9.2024

Terveys- ja hyvinvointiteknologian menestyksekästä tulevaisuutta rakentamassa

6.9.2024 klo 11:00 – 15:00

124 Suuropetustila

Maksuton

Ilmoittaudu tapahtumaan

HealthLabin tapahtumasyksyn avaa Elämää ja tulevaisuuden teknologiaa! – Welltech Summit, joka kokoaa yhteen terveys- ja hyvinvointiteknologia-alan asiantuntijat ja visionäärit keskustelemaan alan menestystekijöistä ja tulevaisuuden näkemyksistä. Tapahtuma tarjoaa ainutlaatuisen tilaisuuden verkostoitua, oppia uutta ja inspiroitua.

Tapahtuman järjestää Euroopan unionin rahoittama LENTOON-hanke, joka auttaa Keski-Pohjanmaan yrityksiä kehittämään hyvinvointi- ja terveysteknologiaa markkina- ja käyttäjälähtöisesti vuosina 2024-2026. Lisätietoa hankkeesta ja sen toiminnasta löydät hankesivuilta.

HUOM! Tapahtuman ohjelma päivittyy vielä – seuraa sivustoamme.

Tapahtuman juontaa Jukka Saarela.

11.00 Tapahtuman avaus – TKI-koordinaattori Heidi Hintsala

11.15 Terveysteknologiayrityksen kansainvälistyminen

11.45 Hyvinvointiteemainen lounas 

12.30 Paneelikeskustelu: hyvinvointi- ja terveysteknologiayritysten menestystekijät – Terveys- ja hyvinvointiteknologia-alan yritykset tapahtuman juontajan, Jukka Saarelan, vetämänä. Mukana muun muassa Medanets Oy:n toimitusjohtaja Juha-Matti Ranta, HUR Oy:n tuotepäällikkö Timo Toivonen ja Raisoft Oy:n kehitysjohtaja Miikka Puumala.

13.00 Terveysteknologian hyödyntämisen tulevaisuus: Miltä terveydenhuolto näyttää vuonna 2040? Sitran johtava asiantuntija Tuula Tiihonen

13.45 Iltapäiväkahvit – Kahvitauon aikana HealthLabin toiminnan esittelyä aulassa.

14.15 Paneelikeskustelu: terveysteknologian tulevaisuus – Sitran Tuula Tiihosen moderoimaan paneelikeskusteluun osallistuvat Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue Pohteen kehitysjohtaja Pasi Parkkila, Pohjanmaan hyvinvointialueen kehitysjohtaja Jenny Björndahl-Öhman ja Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialueen hankejohtaja Maria Keto.

14.45 Tilaisuuden päätös – TKI-koordinaattori Heidi Hintsala

Ota yhteyttä

Heidi Hintsala

TKI-koordinaattori