Siirry sisältöön
Tutkimus ja kehitys

MYRSKY on täällä, oletko valmis?

Maksuton palvelukokonaisuus yrityksille muutoskyvyn kehittämiseen.

MYRSKY on täällä, oletko valmis?

Centria-ammattikorkeakoululla alkoi vuoden alussa MYRSKY – Yritysten muutoskyvykkyys, vihreä siirtymä ja digitalisaatio Länsi-Suomessa –hanke, jossa on tavoitteena lisätä ammattikorkeakoulujen ja yritysten välistä yhteistyötä sekä edistää yritysten muutoskyvykkyyttä.

MYRSKY-hanke tarjoaa mikro- ja pk-yrityksille mahdollisuuden kehittää liiketoimintaansa vastaamaan yhteiskunnan ja asiakkaiden muuttuneisiin vaatimuksiin. Hanke tarjoaa yrityksille joustavan ja maksuttoman palvelukokonaisuuden, jonka avulla yritykset voivat kehittää omaa muutoskyvykkyyttään.

Centria-ammattikorkeakoulun hanketoteutuksesta vastaava Johanna Hautamäki kutsuu yrityksiä mukaan hankkeen toimintoihin:

– Mukaan voi tulla kehittämään yrityksesi valmiutta kohtaamaan arjen haasteita. Hanke tarjoaa mikro- ja pk-yrityksille maksuttoman palvelukokonaisuuden, jonka avulla yritykset voivat kehittää omaa muutoskyvykkyyttään.

Palvelukokonaisuus pitää sisällään mm. seuraavat toiminnot

Valtakunnallinen mikro-opintojen portaali, jossa on tarjolla erilaisia oppimiskokonaisuuksia johtajuuteen, vastuullisuuteen, etätyöskentelyyn, vihreään siirtymään sekä digitalisaatioon liittyen.

Länsi-Suomen alueella järjestetään neljä inspiraatioiltaa, joista Centria järjestää yhden:
Tehokkaasti etänä? Etä- ja hybridikehittäminen yrityksissä. Järjestetään 10.5.2023 klo 17.30–20.30 Kokkolassa. Tilaisuuteen voi tulla paikan päälle tai seurata etänä.

Kehittämistyöpajoja yrityksille ja heidän työntekijöilleen.
Ensimmäinen työpaja ”Maaseudun tulevaisuus 2028” on tulossa 26.4.2023 klo 9.00–12.00.
Seuraavia aiheita ovat etä- ja hybridityöskentelyn kehittäminen sekä palvelumuotoilu.

– Yritys voi osallistua mikro-opintoihin, inspiraatioiltoihin sekä työpajoihin, joissa kehitetään yritysten ja henkilöstön osaamista monesta eri näkökulmasta. Osallistuminen hankeen eri tapahtumiin kannustaa yrityksiä ja niiden henkilöstöä hyödyntämään uutta osaamista yrityksen kehittämiseen, Hautamäki jatkaa.

Hankkeen rahoittaa REACT ESR. Mukana on valtakunnallisesti neljässä suuralueessa 22 ammattikorkeakoulua. Centria kuuluu Länsi-Suomen suuralueeseen, jota koordinoi Tampereen ammattikorkeakoulu (TAMK). Länsi-Suomen alueeseen kuuluu 8 ammattikorkeakoulua. Toteutusaika on 1.11.2022 – 31.12.2023.

Lisätietoja

Johanna Hautamäki

TKI-asiantuntija