Siirry sisältöön
Tapahtumat, Tutkimus ja kehitys

Palvelumuotoilua yrityksille 2

5.10.2023 klo 12:00 – 15:00

Centria-AMK, Talonpojankatu 2, Kokkola

20

Palvelumuotoilua banner

Mitä on palvelumuotoilu ja miten sen avulla voisi kehittää oman yrityksen tai työpaikan toimintaa?

Järjestämme kahden työpajan kokonaisuuden, jonka avulla saat perustietoa palvelumuotoilusta ja pääset kokeilemaan työkaluja oman yrityksesi tai työpaikkasi kehittämiseen. 

Tie menestyvään yritykseen rakentuu asiakaslähtöisyyden ja kokonaiskuvan hahmottamisen kautta!

Työpajoissa tutustutaan esimerkiksi asiakasprofiiliin, palvelupolkuun ja toimintamallin kuvaamiseen (Business Model Canvas). 

to 5.10.2023 klo 12-15 Palvelumuotoilua yrityksille 2:

Työpajassa 1 annettujen tehtävien läpikäyntiä

Kokeillaan yhdessä kahta eri työkalua yrityksen toiminnan kehittämiseksi laadittujen asiakasprofiilien ja palvelupolkujen pohjalta

Toimintamallin kuvaus on yhdeksästä osasta muodostuva kattava malli, jonka avulla voidaan hahmottaa selkeästi yrityksen toimintaa kokonaiskuvana. Sen keskeisenä osana on ymmärtää mikä on se arvo, jota yritys asiakkaalleen toiminnallaan tuottaa ja miten sen tuottaminen mahdollistuu. Työkalun avulla voidaan tarkastella jo olemassa olevan yrityksen toiminnan tilannetta tai suunnitella uutta yritystoimintaa.

Tämän työkalun avulla jatketaan työstämään oman asiakkaan kokemuksen palvelupolun kuvausta kattamaan sen, mitä yrityksen sisällä tapahtuu tämän kokemuksen aikana. Mitä täytyy tapahtua, jotta tämä asiakkaan polku mahdollistuu? Työskentelyn avulla nähdään mitä asiantuntemusta tarvitaan ja miten nämä työpanokset sijoittuvat osaksi toiminnan kokonaisuutta. 

Osallistujat saavat työkalujen pohjat itselleen.


Lisätiedot

Johanna Hautamäki

TKI-asiantuntija