Siirry sisältöön
Tiimiläisiä työpajassa

Yrittäjyys ja hyvinvointi

Olemme oikea kumppani, jos yrityksesi tai organisaatiosi kaipaa uusia toimintamalleja ja luovia kehittämismenetelmiä. Hankkeittemme kautta saat opiskelijana oivan mahdollisuuden käytännön työelämäkontakteihin lopputöiden ja harjoittelun avulla.

Tutkimus- ja kehitystoimintamme keskittyy seuraaviin painopistealueisiin:

Tutkimuksen ja kehityksen lähtökohtana ovat yritysten, kuntien, opiskelijoiden tai potilaiden tarpeet ja toiveet. Erikoisosaamistamme ovat mm. liiketoiminnan kehittäminen, yrittäjyyskasvatus, kolmannen sektorin kehittäminen, palvelumuotoilu, Green Care, kulttuurihyvinvointi ja hyvinvointiteknologia.

Tiimissämme työskentelee TKI-asiantuntijoiden lisäksi liiketalouden, sosiaali- ja terveysalan, kielten, musiikin ja yhteisöpedagogiikan opettajia. Kehittämistyötä tehdään kotimaisissa ja kansainvälisissä hankkeissa sekä palveluiden ja koulutusten muodossa. Kehittämisympäristöihimme kuuluvat mm. palvelumuotoilun simulaatiolaboratorio SILMU, myynnin ja markkinoinnin kehittämiseen keskittynyt Myynnin Foorumi sekä mikroyritysten kehittämisyhteisö Allegro Ink.


Kehitysympäristömme


Ota yhteyttä

Johanna Jansson

TKI-päällikkö

+358404807570

Kokkola