Siirry sisältöön
Naisopiskelija pitää käsissään kynää

Mikro-opinnot

Mikro-opintomme ovat kokoelma koulutus- ja asiantuntijamateriaaleja, jotka ovat käytettävissäsi maksutta.

Webinaarit

Webinaari 1: Esihenkilötyö ja itsensä johtaminen etätyössä

Aiheena johtaminen etätyössä. Esihenkilötaidot ja itsensä johtamisen taidot.

Webinaari 2: Vastuullisuus ja muutosjohtaminen

Arvojen rooli vastuullisuudessa ja muutoksessa sekä organisaation toiminta muutoksessa. Vastuullisuus osaksi yrityksen kulttuuria, arvoja, toimintaa sekä strategiaa. Työkaluja miten muutosta voidaan hallita.

Story Boost: Historierna i mitt företag

Storytelling som marknadsföringsmetod för mikroföretagare

Storytelling erbjuder ett kostnadseffektivt sätt att få synlighet för små företag. Dessutom är det ett kreativt sätt att särskilja sig i sin marknadsföring. Arbetshäftet beskriver vad storytelling är och hur metoder kan användas.

Resilienssipaja-opas

Tulevaisuusajattelua, palvelumuotoilua ja simulaatiota yhdistävä työpajamalli pk-yrityksille toiminnan kehittämiseksi. Tutustu oppaaseen ja luotsaa työyhteisösi kohti kestävämpää tulevaisuutta yhteiskehittämisen avulla.

Julkaisut

DUDE hankkeessa tehdyn haastattelu- ja kyselytutkimuksen perusteella on luotu monimuotoisuutta ja inklusiivisuutta työyhteisöissä käsittelevä julkaisu, jonka tarkoituksena on antaa tietoa siitä, mitä tarkoitetaan monimuotoisella ja inklusiivisella työyhteisöllä ja miksi monimuotoinen ja yhdenvertainen työelämä on tavoittelemisen arvoinen.

Julkaisussa pohditaan myös minkälaisia haasteita monimuotoisuus asettaa työyhteisölle ja minkälaisia etuja yritykset kokevat sen tuoneen, sekä kuinka monimuotoisuutta ja inkluusiota toteutetaan käytännössä.

AppSim kokeilukulttuurin edistämisen opas, joka antaa eväitä kokeilukulttuurin edistämiseen ja uuden osaamisen kehittämiseen työelämän murroksessa palvelumuotoilun keinoin. Julkaisu on tuotettu osana Centria-ammattikorkeakoulun AppSim – Soveltava simulaatiopedagogiikka, digitaalisuus ja palvelumuotoilu osaamisen kehittäjinä –hankkeen toimintaa.

PK-yrityksille suunnattu ”Digiprojektin tiekartta” on julkaistu osoitteessa bisnesajuri.fi. Tiekartta on ilmainen työkalu, jonka avulla PK-yritykset voivat suunnitella digitalisaatioprojektejaan ja erilaisten teknisten ratkaisujen käyttöönottoa yrityksessä. Tiekartta koostuu kysymyksistä, sekä digiprojektin kustannuksia ja potentiaalista tuottoa arvioivasta viitteellisestä laskurista.

Videot

Kestävän muutoksen inspiraatioilta

SecTALK: Cybersecurity & Sustainable Development

Riskienhallinta

Kiertotalous

Osallistavan etätyön kehittäminen

Yhteystiedot

Kirsi Palomäki

TKI-asiantuntija