Siirry sisältöön
Northern Periphery and Arctic Programme logo

GREENER – Clustering Remote Regions for Energy Resilience and Growth

Toimiala: Kemia ja biotalous

Projektin kesto: 1.7.2021-30.6.2022

Toiminta-alue: Kansainvälinen

Rahoittajat: Northern Periphery and Arctic Programme

https://greener.interreg-npa.eu/

Projektipäällikkö: Heidi Kanala-Salminen

Greener logo

Centria-ammattikorkeakoulu, Oulun Yliopisto ja irlantilainen ERNACT-verkosto ovat käynnistäneet yhdessä alueellista energiatehokkuutta ja -tietoisuutta edistävän hankkeen. Hankkeessa yhdistyy Pohjoinen periferia ja Arktinen -ohjelma-alueella toteutetussa kolmessa (SMARCTIC, LECo ja h-CHP) hankkeessa hankittu tietotaito ja osaaminen. GREENER-hankkeen tavoitteena on tarjota tietoa uusimmista energiaratkaisuista ja parhaista käytänteistä kotitalouksille, julkisyhteisöille, yrityksille sekä viranomaisille alueellista kilpailukykyä ja hyvinvointia lisäten. 

Hanketta koordinoi irlantilainen ERNACT-verkosto. Osatoteuttajina toimivan Centrian ja Oulun Yliopiston lisäksi hankkeessa on liitännäiskumppaneina mukana 20 muuta tahoa Ruotsista, Pohjois-Irlannista, Skotlannista, Islannista, Färsaarilta, Norjasta, Saksasta sekä Kanadasta. Tavoitteena on kumppanuusverkoston avulla yhdistää loppukäyttäjiä alueiden välillä sekä lisätä valtioiden välistä yhteistyötä. 


Ota yhteyttä

Heidi Kanala-Salminen

TKI-päällikkö

+358447250241

Kokkola


Uutisia vähähiilisen energian aihealueesta

MinePro – Mineraalituotannon kestävä arvoketju -seminaari

Tervetuloa Kokkolaan 20.-21.4.2023 kuulemaan kaivos- ja akkualan ammattilaisten puheenvuoroja mineraalituotannon kestävästä arvoketjusta! Tänä vuonna Työvoimaa ja osaamista kaivosalalle – MinePro -hankkeen järjestämään seminaarin keskiössä on …