Siirry sisältöön
Euroopan sosiaalirahasto 2014-2020 logo Vipuvoimaa EU:lta 2014-2020 logo ELY-keskuksen logo

MODO – MOdulaarinen, Digitaalinen ja älykäs Oppimisympäristö

Hankkeen tavoitteena on kehittää Centrian ylläpitämästä ItsLearning-oppimisympäristöstä monikäyttöinen, skaalautuva, digitaalinen, älykäs ja modulaarinen.

Toimiala: Yrittäjyys ja liiketoiminta

Projektin kesto: 1.1.2022-31.10.2023

Toiminta-alue: Pohjois-Pohjanmaa

Rahoittajat: Euroopan sosiaalirahasto (REACT-EU)
ELY-keskus

Projektipäällikkö: Mari Murto

Modo logo

Suomi tarvitsee lisää korkeakoulututkinnon suorittaneita, varsinkin aikuisia nuoria kasvavaan työvoimapulaan osaavista henkilöistä. Tavoitteeseen pyritään lisäämällä avoimuutta ja joustavuutta korkeakoulutuksen toimintaan, koulutuksen toteutukseen sekä opintopolkujen rakentamiseen. MODO-hankkeen (1.1.2022-31.10.2023) tavoitteena on kehittää Centrian ylläpitämästä ItsLearning-oppimisympäristöstä monikäyttöinen, skaalautuva, digitaalinen, älykäs ja modulaarinen. Piloteissa testataan näitä erilaisia rakenteita ja tulosten perusteella parhaimmiksi koetuista tehdään malleja, jotka ohjaavat älykkäästi opiskelijan kohti tutkintoa hänen omalla monimuotoisella opintopolullaan.

Hanketta rahoitetaan Euroopan sosiaalirahastosta osana Euroopan unionin COVID-19 -pandemian johdosta toteuttamia toimia. 

Podcastin introssa hankkeen projektipäällikkö kertoo: MODO-hanke on ESR-rahoitteinen Centria-ammattikorkeakoulun hallinnoima hanke, jonka tavoitteena on toisen ja korkea-asteen opetushenkilöstön sekä toisen asteen opiskelijoiden digitaitojen edistäminen. MODO ytimessä -podcastissa käsitellään hankkeen teemoja ja haastateltavina ovat alansa asiantuntijat. Haastattelijana toimin minä, Mari Murto. Tule kuulolle!

———————————————-

———————————————-

———————————————-

———————————————-

———————————————-

———————————————-

———————————————-

———————————————-

———————————————-

———————————————-

———————————————-

Materiaalipaketin kansikuva
Klikkaa kansikuvaa lukeaksesi materiaalipaketin.

Katso myös videot aiheesta:

MODO-loppujulkaisun kansikuva
Klikkaa kansikuvaa lukeaksesi julkaisun.

Ota yhteyttä

Mari Murto

TKI-asiantuntija